Fru Luring

Det er slett ikke så verst her i Askelien når det er hvitt og fint og sola skinner, men jeg gleder meg jaggu til det blir grønt og varmt og jeg kan dingle i hengekøya, pusle med blomstene, frese rundt med den nye gressklipperen og sitte på terrassen med bobler i glasset til langt på natt. 
Jeg føler egentlig ikke at jeg er noe eldre som førtis enn jeg var da jeg var fjortis, men jeg merker det på akkurat dette. At jeg gleder meg til de forskjellige årstidene skal komme. Som fjortis var jeg jo bare opptatt av livet og alt som skjedde i det – årstider og vær var helt uinteressant. Det er forsåvidt fortsatt uinteressant, men det sniker seg liksom inn i hverdagen uten at jeg merker det? Og jeg lengter til varme netter og det å kunne tusle barføtt ut på plena uten å kle på meg annet enn en sommerkjole. Her om dagen sa jeg til og med at jeg hadde lyst til å flytte til Spania om vinteren. Det har jeg tidligere aldri TENKT på engang. Jeg ELSKER jo snø og hvite sletter og skispor og snømåking! Eller…? 
Apropos det å tro at man er yngre enn det man er: Jeg har meldt meg på Holmenkollstafetten og det er fullstendig galskap. Jeg var med for 3 år siden og trodde jeg skulle dø i flere timer etter at jeg hadde kommet i mål – mye fordi jeg ikke hadde trent noe nevneverdig siden gymtimene på videregående. Jeg har fortsatt ikke trent nevneverdig siden den gang, men jeg tror likevel at dette kommer til å gå SÅ bra! Jeg føler meg jo SÅ lett og ung og spretten inni meg, og kan ikke forstå at det ikke kommer til syne hvis jeg bare blir med på en konkurranse. Uten å trene. 
Ikke rart jeg er redd folk skal tro jeg er dum, jeg som klarer å lure meg selv så grundig? 
God fredag! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s