Fru Perfekt match

Morgenbusstur med sitteplass helt til Oslo, nydelige Niña Pastori på øret,  fantastiske Jane Austen i hodet etter å ha sett serien «Lost in Austen» og endelig følt at jeg har fått valuta for månedsgebyret  på Netflix, ekte kjærlighet i hjertet OG utsikt for en bedre soloppgang over Leangbukta om ikke så alt for mange ukene. (Jeg savner også de bildene.) En skal ikke klage da? 
Når jeg i tillegg finner ut at MogM`s-ene sjefen serverer, matcher den hemmelige boksen jeg har stående på pulten og som er fylt med hemmelige ting som neglelakk, parfyme, IKEA-kort, resepter, håndkrem, fyrstikker, batteri, korrekturlakk og migrenepiller – DA er det bare å sette seg ende ned. Er det noe som gjør meg lykkelig så er det at ting matcher. 
(Husket forresten plutselig at jeg er allergisk mot nøttene innafor sjokoladen – selvsagt ETTER å ha spist en håndfull, så her blir de stående i fred og fordragelighet og lyse opp hverdagen mens jeg overlever uten nesespray.) 
God mandag!

En kommentar om “Fru Perfekt match

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s