Fru Februarføleri

Joda, jeg ER her. Jeg har bare prioritert litt. Når livet tar vendinger du ikke var helt klar for selv om du visste det ville komme, må du bruke tiden på de som er nærmest. Vi har mistet en av våre kjæreste og vi har vært i Spania for å ta farvel. Jeg har plutselig forstått at vi ikke alltid vil ha alle våre rundt oss og det er tungt å tenke på i januarmørket. Heldigvis har vi nå beveget oss inn i februar, det er lysere dager, sola varmer litt og i går kjente jeg til og med antydning til vår da jeg var i skogen med Børre. Vår gir håp, selv om hjertet er tungt.
Håp gir også det å plutselig få lyst til å lage sjokoladekake til Konemor kommer hjem fra jobb! I latmarkens tegn laget jeg posekake, selv om den sikkert verken er fairtrade, økonomisk eller økologisk. Noen ganger er det greit å ikke tenke så nøye over alt. Hovedsaken var at jeg faktisk hadde lyst til å lage noe. Jeg var selvsagt både mett og kvalm da hun kom hjem og vi skulle spise middag. Det å slikke vispen og bollen OG alle fingrene som på mirakuløst vis liksom bare «faller» ned i røra, krever sin kvinne. 

Brownies, herlig klissete i midten og med en tjukt lag sjokoladeglasur (også det fra pose) er perfekt selskap til helgens idrettsbegivenheter på tv. Man blir jo SÅ utladet av gamle klipp fra skøytebanen, skumle hopprenn og ivrige langrennsspurter og da er det viktig å fylle på med karbohydrater. 
God søndag der ute, jeg håper du også har hatt en god og varm helg. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s