Fru Skjerf i halsen

Et lite snikfoto fra bakerste rad i bussen en tidlig morgen i januar. Boblejakker, aviser og kalde fingre. Jeg skjønner ikke hvorfor det skal være så vanskelig å ha en normal temperatur i en buss? Enten er det kaldluft fra alle kanaler, eller så er ovnene under vinduet så varme at det er umulig å sitte innerst. Det er jaggu meg godt jeg har BF på hodet, dunjakke (fra gjess som ikke har blitt mishandlet, det er viktig å få med) to stillongser, ull helt innerst under ullkjolen OG hansker med votter utenpå. Det er viktig å kle se godt! På den måten kan jeg jo regulere i forhold til hvilken temperatur sjåføren har tenkt å beære oss med . La gå at det nesten er like varmt fordi om jeg tar av alle klærne – de må jo ligge oppå meg i fanget, men dere skjønner poenget. Jeg har i alle fall muligheten!

En ting jeg gjerne lurer på mens jeg sitter innesperret i bussen hver morgen, er hvorfor er det så mange menn som går uten SKJERF? Er det noe jeg har misforstått? Er skjerf en damegreie? Hver dag går jeg forbi menn som er helt åpne i halsen. Det kalde, bleke adamseplet ser ut som om det har lyst til å rope «PAKK MEG INN» og jeg får lyst til å skyndte meg hjem og strikke et skjerf til alle og enhver.

Jeg ER virkelig min egen indre bestemor.
God tirsdag der ute. Med eller uten! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s