Vettre i søndagssol

Sol, vinter og søndagstur

Vettrebukta

Skiløypene er klare

Vettrebukta

Jeg elsker gamle hus, men dette hadde jeg neimen ikke sagt neitakk til!

Vettre gård

Himmel, hav, jorder og skispor i skjønn forening

Løknes gård
———
Noe av det beste med å ha en hund er at man alltid kommer seg ut i friskluft – og når sola skinner og temperaturene holder seg rundt pluss/minus null, da er det bare å ta frem kamera og knipse i vei. Ettersom jeg ikke har Instagram lenger blir det mer deling her på bloggen. Jeg får ikke like mange likes på bildene, men når alt kommer til alt så er det vel ikke det som betyr noe. Det betyr mer for meg at du snubler innom her – og at jeg får skrevet noen ord (eller flere) om det jeg har tatt bilder av. 
I dag er bihulene alt for tette til at jeg greier skrive noe fornuftig om noe som helst, så takk og pris for naturbilder. Jeg hadde planlagt en seriøs blogg om surrogati, men det får vente til en annen dag. Seriøse emner krever seriøse tanker. 
GOD SØNDAG der ute! 

3 kommentarer om “Vettre i søndagssol

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s