Fru Første januar

Spirabukta i lav og kald januarsol. 

Spiradammen. Det er faktisk bare 4 måneder til det er grønt i vannkanten igjen! 

Isholka. Jeg har greid meg godt hittil. 

 Sola som skinner i store vinduer på Nesodden på andre siden av fjorden.

Vinter på Vettre. Kalde jorder og smelta skispor. 
———-
Jeg sa nettopp til Konemor at jeg har hatt en veldig FIN jul, til tross for at vi har ligget rett ut og nesten ikke greid å komme ut av senga, til tross for at vi har gått ned 10 kilo tilsammen istedet for å gå opp det obligatoriske juletillegget, til tross for at vi ikke har vært sosiale i det hele tatt, til tross for at nyttårsaften ble feiret på sofaen med smågodt, farris og film. 
Det ER ikke godt å ha influensa, misforstå meg rett – men det er faktisk den eneste «lovlige» pausen jeg har i løpet av året hvis jeg skal sette det litt på spissen. Den eneste tiden der det ikke er forventet noe av meg. Det er greit å ikke ville ta telefonen, det er greit å ikke kle på seg, det er greit å ikke ville snakke med noen, det er greit å ikke jobbe, det er greit å sove når man vil, det er greit å spise hva man vil når man vil, det er greit å ikke ville åpne døra hvis det ringer på – det er rett og slett helt greit å gi faen, og det helt uten konsekvenser. 
Jeg ser jo at det kan virke bittelitt i overkant av positiv tenking, men pokker heller. JEG vet jo at jeg blir frisk igjen, og det er jo derfor jeg tillater meg å nyte det litt. Det er mange der ute som ikke blir frisk igjen i det hele tatt. Noen overlever ikke engang. I dag hadde min barndomsvenninne blitt 41 år om hun hadde fått lov til å leve, og selv om vi i voksen alder ikke var spesielt nære, så er denne årets første dag alltid litt ekstra følsom og tankene kretser rundt det varme smilet hun alltid hadde når vi møttes. 
«Bli den du er født til å være» sa den fine kongen vår i nyttårstalen sin. Den har jeg tenkt å ta til meg. Jeg er en av de som er så heldig at jeg har overlevd starten på livet og jeg skal jobbe for å bli den beste utgaven av meg selv. Det er nemlig den JEG er født til å være. 
Velkommen 2013!

6 kommentarer om “Fru Første januar

  1. Du skriv fint, og tek fine bilder.
    Eg kjenner igjen tankane rundt det å ha influensa, og på ein måte «nyte» det.
    Det er litt godt å bare få ligge å ta vare på seg sjølv, ha tid til ingenting.
    Ei riktig godt nytt år til deg!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s