Fru Børrelove ♥

Til helga har Børre bodd hos oss i to måneder. Det føles som om han alltid har vært der, men vi oppdager stadig nye sider ved ham, noe som minner oss på at vi ikke vet alt om ham. Vi kommer heller aldri til å få vite alt om ham, men historien fra nå av, den får vi være med på å skrive. Han er en fantastisk liten krabat. Jeg savner fortsatt Pelle så tårene skvetter innimellom, men da er det ekstra godt å kunne borre nesa ned i pelsen til Børre og få trøst.  
Noe av det beste jeg vet er morgenstunden med denne firbente kameraten. Han våkner av vekkerklokka mi, strekker seg så lang han er når jeg åpner døra til buret, rister litt på pelsen, gjesper og vil opp i senga for å kose. For at Konemor skal slippe å våkne førti ganger før hun egentlig må (det holder jo at jeg drar stålampa inn og ut, ommøblerer klesskapet og krasjer i døra noen ganger)  tar jeg ham med inn i stua. Vi legger oss under ullteppet på sofaen og ser ut på dagen som ikke helt har våknet. 

Han er antagelig verdens søteste da. Koselydene han lager mens han ligger oppå meg og klør seg i øynene med potene. lukten den varme pelsen avgir – begge deler er helt nydelige sanseinntrykk. Varm hund lukter forresten popcorn og fuet. Du vet, de spanske pølsene. Det er ikke rart jeg elsker dem. 
Når vi har ligget på sofaen og murret noen minutter, blir han med på badet. Der ligger han på den varmeste flekken på gulvet mens jeg er i dusjen, og når jeg er ferdig og skal ordne håret, strekker han seg ut  mens han får fønet pelsen.  Når vi er ferdige med dette, går han bort til soveromsdøra og  venter. Han vet at min kamp med klesskapet begynner. Så snart jeg åpner døra, smetter han inn, hopper opp i senga, dytter snuta borti kinnet til Konemor sånn at hun automatisk (og i søvne) løfter på dyna og der krøller seg sammen heeeeelt inntil og kommer med et laaaaaant og hjertelig sukk.
Jeg kan ta klesskapkampen min alene.
Nydelige lille Børremann. Han har tatt hele hjertet mitt. 


GOD siste onsdag før jul ønskes deg! 

2 kommentarer om “Fru Børrelove ♥

  1. Jeg er antagelig like glad på deres vegne som dere er glade selv for at det går så bra med Børre og dere! Og når du beskriver noe så hverdagslig som å stå opp på denne måten, ja da får jeg jaggu en lykketåre i øyenkroken 🙂
    Klem!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s