Fru Førjulsfryd

Juletreet er pyntet i Askelien. Trollrota og kulene. Og den rosa flamingoen. Same procedure as every year. 

Pinnekjøttlag og gode venner i spisestua  en lørdag i desember. 

Jeg er ikke noe spesielt glad i øl. Jeg drikker faktisk øl kun når jeg spiser pinnekjøtt – og da prøver jeg et par av årets juleøl hver gang. Denne kan jeg GODT anbefale! (Det skal sies at jeg spiser pinnekjøtt minst 3 ganger før jul. Og en gang i jula. Og gjerne på nyttårsaften. Det har seg sånn at jeg ikke spiste kjøtt helt frem til for 10 år siden – og da jeg oppdaget hvor god pinnekjøtt er, måtte jeg ta igjen alt det jeg hadde gått glipp av.. Jeg tror jeg snart har greid det.) 

Børre hadde også besøk i går. Akila er ei trivelig, voksen dame – og de greide faktisk å slite ut hverandre. Da er det godt å få lov til å hvile i sofaen. 

Nysnø og tur i skogen etter en laaaang og avslappende søndagsmorgen. Det er ikke  noe nevneverdig stress med Børre, han sto opp sammen med meg i halv ellevetia, la seg på sofaen for å hvile litt (slitsomt å gå fra senga må vite, det er store forhold her i kåken vår..) og der ble han liggende oppå meg og snorke høyt. Ut for å tisse? Næsj. Det er ikke noe som haster. Nå sitter han foran peisen og ser inn i flammene. Gudene skal vite hva han tenker på, fine, lille hunden vår. Han er noe for seg selv i alle fall, det er helt klart.
God søndag der ute! 

3 kommentarer om “Fru Førjulsfryd

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s