Fru Mørk i toppen

Ettersom jeg ikke finner ut av musemysteriet og det IKKE er Konemor som har prøvd å lure meg, prøver jeg å glemme hele greia og drømmer meg tilbake til sommerferien istedet. Det er jo helt umulig å få julestemning i dette møkkaværet, så da er det like greit å kose seg med minner fra sol og varme og et liv i fjæresteinene.

Det er forøvrig ikke helt sant at jeg ikke tenker på hva som har skjedd på loftet. Jeg tenker på det hele tiden og har nå begynt å tro at det spøker der oppe. Herlig. Mørkt, vått, kaldt vær OG spøkelse. Ikke rart man drømmer seg bort i solfylte dager. Det er snart like mørkt i sinnet som det er der oppe på loftet.

Jeg skrev på Facebook i dag tidlig at den eneste forskjellen på en god og en dårlig dag, er holdningen en har, men alle vet jo at Facebook er til for å lure seg selv og andre. I tillegg leste jeg på Twitter at det var «ikke klage-dagen» så da har jeg herved brutt alle regler. Makan til rebell altså.

Og så spøkelser da. Fytti katta.
I natt skal jeg sove godt, du!

En kommentar om “Fru Mørk i toppen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s