Fru Kakebaker

Alle vet at jeg ikke liker å lage mat. Alle vet at jeg er innmari bortskjemt når det gjelder mat og jeg har ei kone som lager de deiligste retter. Alle vet at jeg synes det er helt fantastisk å få godsakene servert og alle vet at jeg aldri kan gjøre akkurat DET tilbake – på samme måte. Det hender jeg prøver, om enn litt halvhjerta. 
Her om dagen serverte jeg dette til middag. Erter, kjøtt og flesk – med makaroni og flatbrød. Jeg synes selvsagt det var godt – alt går i grisen, er det ikke det de sier – men Konemor hadde vel ønsket seg noe annet enn dette etter en lang dag. 

For å gjøre det godt igjen, var jeg utrolig effektiv i går ettermiddag og luftet Børre, støvsuga, vasket gulv OG laget browniekake – mens jeg også laget middag. (Stekte biffkarbonader med potetmos, toppet med en dæsj kætsjup og sennep. Alldeles nyyydelig.)  Kaka sto i ovnen akkurat så lenge som den skulle, og så helt smashing ut om jeg selv skal si det. 

Jeg spiste selvsagt så mye kakerøre at jeg var både kvalm og uvel da kona kom hjem.

Resultatet av den kaka som så fabelaktig ut inne i ovnen? Vel… neste gang får jeg lage mer røre eller kanskje legge det i en mindre form. Det ble en flat kake som datt helt fra hverandre da jeg skulle skjære den opp hang det deilige klisset i midten igjen på kniven og den sprø toppen delte seg i tusen biter. 
Kona SA den smakte godt og det tror jeg også på, så mye sukker og smør som er i den, men det var liksom ikke noe vits i å ta på glasur og prøve å gjøre den perfekt.  Jeg klemte bitene sammen sånn at det ble små, uformelige klumper av kake. Ikke så pent, men ganske sjarmerende. 
Jeg tok den med på jobben, jeg. Katastrofekaker er til for å deles med flere. 
Ha en flott fredag! 🙂

4 kommentarer om “Fru Kakebaker

  1. Den så ut som en beownieskake skal…gjorde den ikke 😉 Her i huset blir de som regel slik i alle fall. 🙂

    God søndag til deg, kona og Børre. 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s