Børrevenn

Jeg har hatt halve dager med hjemmekontor så langt denne uken. Lille Børre må jo få en litt myk overgang, det er sikkert ikke bare bare å gå fra og være sammen med over tjue andre hunder til å være den eneste ene. Ikke for det, jeg tror han elsker oppmerksomheten han får av oss. Han er så ivrig på å vise kunstene sine at vi nesten ikke rekker si «sitt» engang, før han har satt seg, lagt seg, rullet rundt og gitt oss en high five. 
I går fikk han hjelpe meg litt på kontoret. Som du ser så var det noe utenfor som var mye mer interessant enn pc`n min. Til å være så liten som han tross alt er, har han noen lange pipstilker av noen bein, og jeg synes dette bildet var hysterisk morsomt. 

Han er til å spise opp. Jeg tvangskoser så mye at han snart kommer til å rømme når han ser at jeg kommer. 
Apropos rømme så har vi allerede lært hvor kjapp denne tassen er. Vi går selvsagt tur med ham, men har også et bånd ute sånn at han kan tusle rundt i hagen og holde øye med fuglene. På mandag skulle jeg slippe ham inn, og AKKURAT da jeg trodde han var innafor, smatt han unna og spurta opp på veien så fort han kunne. Ikke bare er det farlig – fartsgrensa utover Konglungveien er  det ikke mange som bryr seg om, men jeg hadde jo også tatt av ham båndet og hadde han løpt sin vei på ORDENTLIG hadde det blitt krise. Han er selvsagt chippet,  men det er også greit med en liten dings med telefonnumrene våre på, og den henger på båndet. Som jeg da sto med i hånda. 
Nu vel – det som jeg egentlig skal fortelle, er at jeg selvsagt hadde avdresset meg for kvelden – og med avdresse mener jeg av med jobbklær og bh og andre tvangstrøyer og inn i noe mer komfy. Som en stillongs og en slamsete genser. Og de store herretøflene mine. Og et skjerf mot sniktrekken. Da han stakk hadde jeg selvsagt ikke tid til å tenke meg om, så jeg beina etter – med pupper i fritt fall og grorudpalme. Heldigvis, og takk for det, stoppet han på andre siden av veien slik at jeg kunne kaste meg over ham og bære ham hjem igjen. Og HELDIGVIS var det såpass sent at det ikke var valfarting av biler, joggere og rulleskifantomer utover veien. 
Enten må jeg begynne å passe bedre på, eller så må jeg slutte å kle av meg med en gang jeg kommer hjem. For å unngå de verste kleskrisene (ref problemer med lys på soverom) har jeg nå flyttet det store speilet ut i gangen – også for å minne meg selv på at jeg tar en siste titt før jeg  går ut døra. Ikke at det hjelper nevneverdig. Her om dagen gikk jeg i butikken i stillongs, og bare flaks gjorde at det ikke var den med høl i ræva.
Ha en strålende dag der ute! 🙂

10 kommentarer om “Børrevenn

 1. *ler* Du får nå sagt det, du da 😉 Synes virkelig jeg ser deg springe avgårde der 😉 Men vet du? Det som er fordelen med å være godt voksen, er at man ikke bryr seg om hvordan man ser ut når man holder seg i nærmiljøet. Jeg skal love deg at jeg har gått utallige turer til postkassa 100 meter borti veien langs riksveien i kosedress og med puppene i fri dressur 😉

  Liker

 2. Hoho! Skjønner godt du er forelska i den lille tassen. (Mannen min vil også ha en liten hund, og barna mine…)

  Fortsett arbeidet med et nedkledd etter-jobb-miljø.

  Liker

 3. Hahaha For et syn det helt sikkert var der du var ute å spradet etter Børre i stilongsen din! Når jeg ser Børre får jeg så innmari lyst på hund…men HYSJ…det skal IKKE mannen vite 😉

  Ha en flott dag videre og kos dere med Børre 🙂

  Klem fra Fru Haugen Klingen

  Liker

 4. Ha ha, keg syntes jeg var dristig her om dagen da jeg på vei hjem fra trening beveget meg inn på butikken iført løpetights. Stillongs med høl i rævva hadde nok vekket større oppsikt enn en litt rund førtiåring i løpetights, ja.

  Godt du fikk fanga Børre inn igjen.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s