Hundehimmel!

Hils på Børre! Vårt nyeste familiemedlem og den nye mannen i våre liv! 
I går kjørte vi 12 timer tur/retur Kvinlog i Kvinesdal for å hilse på denne karen hos oppdretter Eva på fantastiske Liljeskogen. Vi var utrolig spente og kjørte med sommerfugler i magen hele veien. Å skulle møte en 3 år gammel Cavalier kan være både og, noen har oppdratt ham før oss og alt vi hadde å forholde oss til var Evas ord og et par bilder. Det var likevel nok til at vi fikk lånt oss en bil og dura mot sør og ukjent land.
 Vår «frykt» var HELT ubegrunnet. Da vi parkerte foran porten, kom en svart liten hårball løpende mot oss, med hele kroppen viftende, en søt liten snute og to nysgjerrige øyne titta på oss gjennom porten og da jeg fikk det første kysset var jeg solgt. Klart dette måtte bli vår nye bestevenn! 

I tillegg til vår Børre har Eva over 20 andre cavalierer i varierende alder og størrelser, og her ser du Nuttah – en fantastisk liten rubyjente på 8 uker. Hvis ikke HUN smelter alle hjerter så vet ikke jeg. 

Da vi hadde hilst på Børre, fikk resten av hundene lov til å hilse på oss – og FOR en velkomst! Å bli overfalt av verdens fineste rase, verdens søteste hunder – og haler, snuter og følelsen av «Åhh, jeg har ønsket å hilse på deg i hele mitt liv!» er helt utrolig. Ruby (brun) og black/tan i skjønn forening, for et paradis både for hunder og hundevenner! Jeg må garantert tilbake dit en dag.
For ordens skyld: Rubyen i front er Sally som blir 11 år i neste måned. Hun er mormor til Børre. Black/tan`en ved siden av er Carmen og hun blir 10 år i desember. De andre er Mia (6 år), Cherry og Tiril (begge 9 mnd), den andre b/t’en er Sota på 2 år, og helt til venstre er Susie snart 4 år (og mamma til valpen Nuttah). Bakerst ligger Minou på drøye 8 år – hun er mammaen til Børre.
Da vi skulle dra, sto denne gjengen på verandaen og ropte på oss. 

Jeg vet jeg tidligere har skrevet at jeg har vært skeptisk til en ny Cavalier ettersom det gikk som det gikk med Pelle og han hadde alle sykdommer denne rasen kan få, men etter å ha lest og lest og tenkt og fundert er det ikke tvil. Har du hatt en Cavalier så er det nesten umulig å ikke få en til. Det er en helt fantastisk rase, og jeg skjønner så veldig godt hvorfor den er en av Norges mest populære. En mer hengiven, hjertelig, nær og tilstede hund tror jeg du skal lete lenge etter. Nå er jeg selvsagt ikke veldig objektiv, og jeg vet jo at alle andre raser også har sine fantastiske sider – men Cavalieren? Ahhhh, jeg ELSKER dem! 

Børre sov hele veien tilbake til Asker. Han sov som en engel i buret sitt i natt (med døra åpen og inne på vårt rom) og da jeg ble vekket av tassende skritt på gulvet i dag tidlig, kjente jeg hele kroppen min smilte av glede. Han fikk komme opp i sengen og la seg til rette i armkroken min mens han kom med små kosegryntelyder. Jeg tror jaggu jeg kosegrynta selv også.
I dag har vi vi vært på besøk hos gudmor Marianne som var så snill å låne oss bilen slik at vi kom oss til Kvinesdal, vi har blitt bedre kjent og oppdaget at han kan sitte pent som en prest, takke, rulle rundt og sprette høyt, vi har gått en lang tur i skogen og avsluttet med et bad og litt deilig hårføning. Nå ligger han i sofaen sammen med Konemor og koser seg under pleddet. 
Vi har ham på prøving en måneds tid, det kan jo hende han ikke trives her hos oss? Jeg er dog evig optimist og tror etter denne dagen at jeg kan si at lykken i Askelien er gjenopprettet. Han hører til her hos oss. 
Glad søndag ønskes dere der ute!

10 kommentarer om “Hundehimmel!

  1. Å så koooselig!! også så søt og lik Pelle. Selv har vi jo Lottie på 3 med SM og har tenkt jeg må bare ha cavalier igjen…..men håper Lottie er hos oss leeenge.!!!!!<3<3 hun har ikke store plager etter vi begynnte med Losec og Neurontin for vel et år siden,vetrinæren sier hun har masse livsglede og ikke no annet er aktuellt!!!!!!!!! Kjente jeg ble varm i hjertet når jeg så dere hadde fått Børre<3 . krysser fingre/tær for at han er/blir/holder seg frisk! LYKKE TIL Klem til dere fra Lottie og mamma.

    Liker

  2. Utrolig glad på deres vegne, og jeg krysser alt jeg eier og har for at Børre vil trives hos dere og at dere vil trives med Børre, slik at dere får en bråta med gode år sammen! ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s