Fru Ut av komfortsona!

På jobben har vi et kvinnenettverk som heter Glitre. Dere som har lest bloggen min en stund, har vel fått med dere at jeg har hatt «litt» aversjon mot alt som heter kvinnesamlinger, være seg selvhjelpsgrupper, misforståtte feministkamper eller lesbiske oppsamlinger. Jeg har (i tråd med at jeg har rundet 40?) blitt litt mer åpen for slikt, og har etter hvert forstått at det ikke handler om å rakke ned på menn,  få damene inn i en transetilstand eller diskutere babygulp. 
Glitre er en fantastisk gjeng med fantastiske kolleger som jeg er stolt av å være en del av. 
Sett bort i fra cupcakes. Se DET slipper vi ikke unna. Noe mer typisk en jentesamling finnes vel ikke, men pokker heller  – de var fine å se på. Jeg ble litt skuffet over at det ikke var tannhullsukkerknakende frosing på toppen (men vanlig krem?) men for all del, det går jo ned? Man MÅ jo bare putte slike sukkertopper i munnen? 
Temaet for kvelden var sosiale medier. Alle damer henger i sosiale medier, det vet vi jo. Det som er dumt er at alle damer bare blogger om interiør, cupkakes og hvorvidt poden kan gå i rosa eller ikke, og ikke bruker hjernen sin på å spre fornuftig informasjon om arbeidsliv, metodikk og kunder!

Spennende og interessante Jakob Sverre Løvstad, coach og kampsportsguru, ba oss komme oss ut av komfortsonen, tenke med hjertet og ikke med hjernen – og blogge på oss en fatwa. Han holder forresten kurs i «The art of listening» og HER kan du melde deg på. 

Min kjære bloggvenninne (og nå IRL-venninne) Fru Fly  kom flybåren fra Bergen og var hjertelig tilstede hele kvelden. Hun har startet sitt eget firma Fly Medier og lærte oss mange gode tips og triks for hvordan komme i gang med bedriftsblogging- og vet du hva? 
I did it. 
Jeg har skrevet mitt første bedriftsblogginnlegg og holder på å dåne av ukomfortsonesmerter. 
Å bedriftsblogge er noe helt annet enn å fjaseblogge. Jeg må faktisk tenke meg om før jeg skriver noe, og bare tanken på at alle kolleger skal lese det (og ikke minst, sjefen over alle sjefer) gir meg hår på ryggen. Jeg vet jo at mange av dem allerede leser fru Perez-bloggen, men det er jo noe helt annet! Dette er MIN private lille hule der jeg kan være så teit og ironisk jeg bare vil og slippe unna med det. 
HER derimot, slipper jeg ikke unna. 
God helg!

8 kommentarer om “Fru Ut av komfortsona!

 1. Når man har en liten dust som sitter på skuldra og får deg til å tro at man er blond og dum, så er det ganske langt utenfor sona å skrive noe i jobben sin blogg. Faktisk.

  Men nå har jeg gjort det! Nå går det bare en vei! 😉

  Klem!

  Liker

 2. Jeg tror faktisk at jeg hadde skjønt det var deg hvis jeg hadde kommet over den bedriftsbloggen på andre måter og jeg ikke hadde sett navnet ditt. Det lyser liksom litt Fru Perez gjennom 🙂 Flink er du! God helg 🙂
  Klem!

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s