Fru Rosa Oppvaskmiddel

Jeg tenkte jeg skulle skrive et blogginnlegg om hvor fantastisk kreativ og innovativ bordpynt jeg skal lage av disse bladene, hvor fine bilder jeg skal ta av det overdådig pyntede og fantastisk smashing bordet, belyst helt riktig og så vakkert at det ikke trengs photoshoppes engang – men jeg dropper det. 

Istedet skal jeg slå et slag for SWIPE! Dette utrolige oppvaskmiddelet som har eksistert siden 80-tallet er nå gjenoppdaget i Askelien og jeg vasker kopper og kar med rosa bobleskum hver eneste dag. Vi er jo de siste gjenlevende i Norge om fortsatt vasker for hånd og ikke har oppvaskmaskin, og når vi nå har funnet dette vidundermiddelet finnes det ikke lenger et problem i verden.  Alt blir fabelaktig rent, kasseroller med fastbrent mat blir som nye og det rett og slett SKINNER av det som står i hyllene. 
Det er altså helt fantastisk. 
Å være husmor anno 2012 er en lek.  

6 kommentarer om “Fru Rosa Oppvaskmiddel

 1. Det er i følge min venninne uten oppvaskemaskin, kun 7 av 10 som har oppvaskmaskin. Det betyr at dere en en spesiell klan, men mange i klanen.

  Rosa oppvaskmiddel er jo konge! I Hellas pleier vi å kjøpe med sånn som lukter og ser ut som saft; solbær, eple, skogsbær, appelsin etc.

  Liker

 2. Hadde vi hatt plass hadde nok vi også hatt oppvaskmaskin, men ikke si det til noen. Det ser så mye bedre ut når folk tror at jeg eeeelsker å vaske opp for hånd 😉

  Klem!

  Liker

 3. Så godt å høre at vi ikke er alene! 😉 Hahah! 🙂

  Rosa oppvaskmiddel lukter gammel dame. Skikkelig pudderduft, og jeg blir like overrasket hver gang og skjønner ikke hvor lukta kommer fra. Hadde det luktet eple og appelsin hadde jeg blitt enda mer oppvasklykkelig! ;D

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s