Fru Flytta på seg!

Etter 20 år på Youngstorget flyttet jobben i helga til Ullevål Stadion. Freshe, store, nyoppussede lokaler med  leker og rom for litt ekstra kreativitet innimellom programmering og rådgiving. Frokostservering, stearinlys og spente ansikter. Litt som på julaften – alle visste at vi fikk noe, men ikke hva. 
Jeg er strålende fornøyd. Jeg har ny pult og sitter midt i smørøyet sammen med de andre prosjektlederne, har designavdelingen foran meg og teknisk bak meg. Helt perfekt!
Og huskene? De har blitt brukt i hele dag. 
Den ene etter den andre tar seg en sving og ler litt ekstra høyt. 
Vi flyttet kanskje fra noe der nede på Youngstorget, men jeg har trua på at vi finner det her også. Vi er med, hele gjengen – og det var vi som gjorde sjela på torget til det den var. Her er vi, akkurat som vi var før helga, og det finnes bare muligheter.

Jeg er klar!

12 kommentarer om “Fru Flytta på seg!

 1. Spennende! Nye starter er alltid givende, spør du meg.
  Nå må jeg innrømme at jeg lurer fælt på hva folk holder på med i 8 timer + hver dag på sånne kontorer… Sånn innhold i jobben, altså. Synes det er lettere å se for meg hva mer konkrete yrker er- selger, helsesøster og sånn! Ikke at jeg tror dere ikke jobber altså, misforstå ikke, der blir det sikkert bra!

  Liker

 2. Ha ha, unnskyld Camilla, det var så søtt sagt. Noen av oss kontorrotter planlegger, budsjetterer, legger strategier, lager aktivitetsplaner, utformerer annonser og trykket materiale, arrangerer, organiserer osv. – support slik at selgere og andre kan holde på med det de driver med. 🙂

  Liker

 3. Camilla da, vi drikker kaffe! Og skravler i telefonen! 😉

  Neida, vi lager budsjetter, fremdriftsplaner, vi er i kundemøter, vi korrekturleser, vi er i idemøter, vi fakturerer, vi følger opp prosjekter fra start til slutt, vi rådgir, vi har tusen tanker i hodet på en gang og greier å lande alle ballene, vi prater med kundene, vi er med de kreative og vi passer på at alt blir som kunden har bestilt: Nettsider, årsrapporter, magasiner, publikasjoner, bannere, trykksaker, dataspill, spill på internett, kommunikasjonsstrategier.. you name it. Og for å si det sånn; dagene er sjelden åtte timer. 😉

  Liker

 4. Ser ut som en fulltidsjobb med arbeid og husking på en gang 😉

  Jobben skulle vært her, så skulle jeg søkt på ny jobb med en gang. Ikke det at jeg har utdanningen eller erfaringen…Haha!

  Ha en flott dag søta 🙂

  Klem fra Fru Haugen Klingen

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s