Fru Fårikålfestligheter

Årets fårikålmiddag i Kolsåslia. Et perfekt pyntet bord – som vanlig, nydelig mat og nydelig vin. Selv for meg som ikke  er så glad i fårikål, var dette en kulinarisk opplevelse. Uten kål og når det er laget på lam og ikke gammelsau, er det da slett ikke så verst! Og så er det jo noe med at når omgivelsene og selskapet er som det er, så hadde vel til og med blodpølse smakt godt. Det verste jeg vet er å ikke kunne spise det jeg får servert når jeg er invitert på middag. Det er noe alt for «problembarn» over det, spesielt i en alder av 40 år. Og når man i tillegg kommer fra sauebygda Oppdal, er man jo egentlig programforpliktet til å elske denne retten. 
Jeg gleder meg faktisk allerede til neste års middag, selv om jeg ble litt uggen over kållukta som fortsatt hang fast i håret i dag tidlig. 

Fårikål gjør noe med folk – og løvblåseren ga Carolas vindmaskin god konkurranse!

På grunn av utredning for magesår eller andre uhumskheter i magen, har jeg fått sprit- og siggforbud. Jeg er ingen røyker (eller alkoholiker) men i gode lag tar jeg gjerne en sigarett eller to, og i går oppdaget jeg hvor kjedelig det er å ikke være en røyker når alle andre sto ute og skravla. For å ikke lede meg selv ut i fristelsen, ble jeg sittende inne og fikk god tid til å redigere bilder. Aldri så galt at det ikke er godt for noe!

Som ikkerøyker får man også tid til å forevige seg selv i dokø. 

Vi hadde vår nye firbente venninne på besøk i helga, og vi har forstått at hun synes at det beste i livet er å være ute. Når «fostermødrene» bruker litt for lang tid ved frokostbordet, blir det litt kjedelig å vente – og hvem kan vel motstå dette blikket? På med turbuksa, topplua og ut i all slags vær. På grunn av henne kommer jeg nå til å bli både sprek og frisk i kropp og sjel. 
Ja til hund! 

Ha en nydelig søndag der ute!

  

2 kommentarer om “Fru Fårikålfestligheter

 1. Vet du vi lo sånn av kommentaren din på Instagram i går, at vi nesten dauua…

  Jeg hadde sovnet på sofa i nesten 3 timer, så Pelle bærer meg i sengen, så måtte jeg jo sjekke Instagram sånn litt omtåket, så ser jeg løvblåserbilde, og en kommentar som er: å.. sånn fest er vi på også.. hvor du svarer;
  ÅH.. BRUKER DERE OGSÅ LØVBLÅSER… hahah.. gud bedre.. jeg dauua.. og måtte lese for pelle, så han dauua litt han også.. KJEMPE sannsynlig at flere dro den inn i stua.. haha..

  ha en fin søndag.. og gleder meg til en ny uke med bilder fra deg.. DU GJØR MEG SÅ GLAD, og det er SÅ FIIIINT!!! ♥♥♥

  Liker

 2. Hahah, nå fikk du meg til å le så jeg nesten daua. Hahaha! Jeg var nok litt på en snurr da jeg svarte skjønner jeg – det var vel fårikålfest og ikke løvblåserfest hun mente! Hahahahah! 😀

  Du er ei fantastisk morsom jente og jeg digger at jeg gjør deg glad!

  STOOOR smask

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s