Fru Hundeglede!

Denne vakre prinsessen var på besøk hos oss i går, og forhåpentligvis likte vi hverandre så godt at hun skal være hos oss litt fremover! DET var glede på en helt vanlig mandagskveld det! 
Bare det å høre lyden av en hale som slo mot veggen, kjentes langt ned i stortåa. Det er alt for stille hjemme hos oss, og det er alt for mange ting som føles alt for meningsløst å skulle gjøre uten å ha Pelle med seg. Hvis vi kan gjøre noen en tjeneste ved å avlaste i hverdagen, gjør jammen de oss en stor tjeneste også ved å få lov til å passe henne! Hun kommer ikke til å erstatte Pellemann, men hun kan være en god hjelp på triste dager. 
Jeg gleder meg allerede til å begynne å gå tur igjen. JODA, jeg kunne gått tur uten hund også, men jeg synes det er ganske meningsløst å gå bare for å gå i utgangspunktet – men har man en hund som trenger mosjon så er det helt greit. Da går jeg gjerne til månen og tilbake. Jeg gleder meg til hyttetur til Stavern igjen og jeg gleder meg til skiturer på Vettrejordene når snøen kommer –  med meg som et slips bak og sikkert i STOR fare for å få kjeft av menn i kondomdress og birkenlue som mener at privat oppkjørte skiløyper på et privat jorde – for allmennhetens glede, ikke er for hunder. Jeg kjenner jeg lader opp til diskusjonen allerede. 
Jeg gleder meg til å måtte støvsuge hundehår igjen, til å få hår i maten, til å få 20 kilo ren glede jumpende opp i senga, til å ha noen å legge hodet på, til å klappe og stryke, til å legge nesa inntil og snuse på. 
Neste helg får vi se, om alt jeg gleder meg til blir virkelighet. Det KAN jo hende hun ikke trives hos oss? 
Vel, den som lever får se. Jeg har som vanlig overoptimistisk trua!
Livet uten hund er ikke like morsomt som livet med. ♥
GOD tirsdag ønskes deg i alle fall! 🙂 

16 kommentarer om “Fru Hundeglede!

 1. Så koselig. Jeg gleder meg med dere.

  Og det med å gå tur for seg selv…? Jeg får ikke til det og tar meg i å savne å ha barnevogn og mangetimers trasking en søndag.

  Liker

 2. Ååå, fin! Håper de vert bestevenner.
  Og så er eg glad for at også andre finn det meingslaust å gå tur utan hund eller barnevogn. Eg har ingen av delane, så det vert dårleg med tur 😉

  Liker

 3. Å gå tur uten hund er meningsløst i mine øyne! Jeg har vært to perioder uten hund etter at jeg fikk min første hund, og jeg har nesten ikke gått turer i de periodene. Men å gå tur med hund, og se lykken over at han eller hun finner akkurat _den_ flekken å lukte på, å se lykken over springeraptuser, å se lykken over en furu med trillioner av kongler under, DET gir hverdagslykke, det!
  Håper det ordner seg med denne vakre prinsessen og at dere får mange koselige stunder sammen!
  Klem! 🙂

  Liker

 4. Lykke til! 🙂
  Og husk å ta med kameraet på turen 🙂

  Jeg starter opp med Gulrot Bertas upretensiøse Gulrot Award igjen. Nå med navnet Berta Carrot Award, for all enkelhets skyld. Og jeg har nominert deg blant annet. Jeg trenger flere nominasjoner fra deg og andre bloggere, og så håper jeg vi får det morsomt. (fordi jeg syns alle nominerte allerede er vinnere 😉 )

  http://www.egedenne.com/p/berta-carrot-award.html

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s