Fru Avslått

Hvordan i all verden får folk som har kids, hunder, marsvin, kjæreste, en million venner, verv i skole og borettslag OG full fulltidsjobb, tid til brødbaking, vasking, sosialisering OG blogging i tillegg? Jeg forstår det ikke. Noen MÅ juge om noe. 

Nå tar i alle fall JEG helg, og jeg har ikke tenkt å gjøre en dritt. Jeg skal rett og slett bare kose meg hjemme sammen med Konemor og eventuelt andre som måtte dukke opp, drikke bittelitt vin, få frisk luft, spise god mat, samle årets siste fregne om været tillater det og drikke urtete (ja for pokker, jeg har fått kaffeforbud – Helicobacter pylori har muligens invadert magen min – så beleilig, hva?) Jeg skal strikke videre på genseren jeg sikkert aldri blir ferdig med og sist men ikke minst:

Jeg skal slå av ALLE varsler på mobilen. 

Ja. Du leste riktig. Nå slår jeg av alle lyder og beskjeder. Er det noe viktig får du sende brev. 

GOD HELG ønskes! 

7 kommentarer om “Fru Avslått

 1. Det blir vel stikk motsatt av hva du skriver om, du rekker ikke vin, ikke å kose med kjæresten, du rekker ikke frisk luft eller god mat…og for all del får man ikke slått av mobilen.. i tilfelle et av barna ringer og skal hit eller dit..
  noen ganger da jeg leser bloggen din blir jeg så full av lengsler etter svunne tider, før barn, husdyr, hus og aktiviteter..da det bare var meg og kun meg å ta hensyn til. Plutselig sitter du der og har fullt opp.. det ene kjæledyret etter det andre sniker seg inn i familien og hverdagen liksom bare ruller avgårde. Jeg tenker nok innimellom på helger helt for seg selv, pusle litt i huset, ta et glass vin og omgås gode venner sånn helt uten barneskrik og rask puls, men jeg inrømmer jo også at det er slik jeg elsker å ha det. Jeg har valgt det selv, vi har jo faktisk et valg, selv om jeg til tider lurer på om jeg noen gang vurderte det den gangen jeg sto i første veiskillet. Sånn er hverdagene, og jeg tenker at jeg skal lande en gang i fremtiden, da ting roer seg…da skal jeg hoppe av karusellen.. intill da henger man på og elsker tivoliet døgnet rundt:) jeg juger ikke mye, forteller stort sett sannheten, den er ikke alltid like pen men ganske ærlig:)
  Ha en flott helg! jeg nyter innimellom roen jeg finner i bloggen din og nyter den:) (drømmer meg litt bort)

  Liker

 2. Jeg synes jeg rekker mye og ligger absolutt mye på sofaen og når folk spør hvordan jeg har tid til det og tid til blogging og venner, leksehjelp for fjerdeklassingen osv. så blir jeg litt brydd. For antagelig er hjemmet vårt mer rotete og mer støvete enn andres hjem og det er kanskje litt flaut. Jeg prioriterer bort vasking, kan du si, men jeg føler jo ikke selv at jeg prioriterer det bort i altfor stor grad. Det renner ikke rotter på kjøkkenet og gror mugg i sluket – tror jeg.

  Nyt det siste av helga.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s