Fru Lørdagskulturell

Sånn. Da var fredagspilsvinen ryddet ut av kroppen og kjøleskapet ommøblert slik at Konemor i det minste TROR at det har vært bevegelse der inne. Jeg trenger jo ikke vise meg mer ubrukelig på kjøkkenet enn det jeg er? Siden hun dro har jeg kun åpnet kjøleskapet for å ta ut smoothieremedier til frokost, ellers har det stått ubrukt. Fjordland har vært min middagsdate og for utenom musejakt har jeg igrunn ikke beveget meg mer enn mellom badet og soverommet. Lange arbeidsdager, lang vei hjem på kveldene når ekspressen ikke går og så har det ikke vært mer igjen av dagen. Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen; Hadde jeg vært singel hadde jeg vært veldig tynn og veldig overarbeidet.

Enda godt kona kommer hjem i natt. Jeg har gått ned et par kilo mens hun var borte og i og med at jeg har erklært min kropp for mitt tempel for kulinariske nytelser, er det jo helt feil å leve lenge på ferdigmiddag! Joda, jeg KUNNE laget noe hjemme. Jeg kunne det. Men jeg gidder rett og slett ikke. For det første så er det så gudsjammerlig kjedelig å spise alene, og for det andre blir ikke det jeg lager i nærheten av så godt som det jeg er vant til -så da er det like greit å kjøpe noe ferdig sånn at man ikke dør av sult. For det er vel det jeg hadde gjort om ikke ferdigmiddag hadde eksistert. 
Nu vel. Nok om mat og mer om kultur! I dag skal jeg rett og slett på konsert, og det er det så sjelden jeg er at det nesten er for en merkedag å regne. Jeg får krupp av å stå i kø og av å klemmes fast i store folkemengder, så konserter der man kan sitte behagelig tilbakelent med et glass vin i hånden og nyte de sildrende tonene som fyller salen, er helt perfekt for meg.  
At Konemor kommer med flytoget utpå natta, gjør ikke dagen mindre bra! DET skal bli godt det, å få henne hjem igjen – selv om det bare er fem dager siden hun dro. Jeg er ikke skapt for å være alene.
Ha en nydelig lørdagskveld der ute – her kom en av Søstrene trippende ned stien i sola – med vinflaska i ene hånden og oliven i den andre. Alt ligger altså til rette for en perfekt kveld.
Ta-ta! 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s