Fru Videre

Etter ei uke med tårer og triste tanker, er det godt å kjenne at det i alle fall går fremover og ikke bakover. Det er forferdelig stille i Askelien, det mangler tassende poter over gulvet, en snute som kysser meg og en hale som dunker borti alt, men med bamsen med Pelles mariusgenser på seg i senga og mange gode mennesker rundt omkring, så går jo livet videre. TUSEN tusen takk, igjen – til alle dere som BRYR dere! Dere er så gull verd at bare det å tenke på at dere finnes der ute, gjør meg lykkelig!

I dag reiste konemor til Spania. Og når kona er borte, danser fru Perez på bordet! Eller – på bordet og bordet, det ble mer i boden i dag. Dere som kjenner meg, vet jo at jeg ikke bruker særlig mye tid på mat når jeg er alene. I dag var det (selvsagt) Fjordland på menyen, og siden vi kastet ut mikrobølgeovnen for en stund siden (og jeg ikke orker vente på at vann skal koke) tuslet jeg ut i boden, kastet middagen inn i mikroen, dro skjøteledningen gjennom soveromsvinduet og mens jeg ventet på at kjøttkakene skulle bli ferdig, tok jeg på meg støvlene, fant frem ljåen og slo ugresset bak huset. Praktisk, hæ? Multitasking altså, jeg er ganske flink på det!

Nå sitter jeg her i stua med beina på bordet, god og mett, stearinlysene er tent og Jakten på kjærligheten skravler flaut i bakgrunnen. Bilder fra den store barnedåpen i helgen skal redigeres –  verdens vakreste lille nevø fikk navnet sitt og fru Perez og fru Perez var lykkelige faddere sammen med tre andre tanter og en onkel.

Hjemme helt alene etter familiehelg.
Det er litt ekstra tomt, det er stille, det er litt trist og det er et stort savn i hjertet mitt. Men det er jo det som er livet – og jeg er glad jeg har dèt. Livet.

GOD mandagskveld der ute! 🙂

2 kommentarer om “Fru Videre

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s