Sensommernytelse

Aller, aller først: TUSEN takk for alle de koselige hilsningene på forrige innlegg! Jeg blir helt rørt av dere, snille, snille, fine mennesker! 
TAKK for at dere finnes! 
Helga har rast forbi, det har vært besøk av små barneføtter og store voksenføtter, det har vært feiring av kjærestedag, deilig mat og vin, soling med sololje (for å være helt sikker på at fregnene virkelig ville sprette ut) og det har vært BADING. 
Hver gang jeg har bada i sommer, har jeg tenkt «tenk om det er det siste gang i år?» og så har jeg plaska litt ekstra. Det samme tenkte jeg i dag: Det KAN være årets siste? Jeg håper i det lengste at vi kan hoppe uti – i hele september, men så heldig er jeg  vel ikke. Eller, hvem vet? Været er jo ikke som det en gang var… kanskje du får badebilde fra oslofjorden i oktober også? (Nå er jo ikke dette et badebilde, men fruen gjorde seg ikke helt på film i dag så da får du bare bruke fantasien.)
Med over 20 grader i dag tidlig, ble det i alle fall en seriøs cowboyfrokost på terrassen – og med over 30 grader klokka seks nå i kveld, var bruningen komplett, jeg har fått hundre nye fregner og bikinien har fått kjørt seg en omgang til.
Herlige sensommer, altså! Jeg håper DU også har hatt en nydelig helg!

KLEM! 🙂

En kommentar om “Sensommernytelse

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s