Fru Smil i hjertet

Det er så lite som skal til, egentlig. Det er bare noen ord – som litt etter litt trenger inn i underbevisstheten og gjør deg hundre ganger tøffere og gladere enn du var for to minutter siden. Som når noen bruker tre sekunder av sin tid til å si «du er så BRA på dette!» og leverer et smil eller et klapp på ryggen  – hvor lite er vel ikke tre sekunder for den som sier det – og hvor mye betyr det ikke for den som mottar?
Jeg er så heldig jeg, som har folk rundt meg som er flink til å gjøre slikt for MEG – kanskje til og med uten at de tenker over det – og jeg håper jeg er like flink tilbake! Flink til å si at de er dyktige, intelligente, at de gjør en god jobb, at de er kunnskapsrike, at de skriver godt, at de tar fine bilder, at de rører meg, at de er vakre, pene, fine i klærne, gode samtalepartnere, forbilder, medmennesker og FINE folk jeg er GLAD for å kjenne!
Det er så lite som skal til. Det merket jeg i dag. Nå har jeg trua på alt, selv om jeg ikke engang hadde tenkt over at jeg det var noe jeg ikke hadde trua på. 

Det er det som er noe av det beste med slike mennesker – de får deg til å bli oppmerksom på styrkene dine, til og med de du ikke visste du hadde. 
Takk!

2 kommentarer om “Fru Smil i hjertet

  1. Åh, feelgood, baby! For et bilde – jeg ble misunnelig her jeg sitter med vann og gulerot. Er glad jeg kjenner deg, altså. Fortsett å være akkurat sånn du er. 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s