Fru Instaback!

Det MÅTTE jo bare gå sånn, ikke sant? Du er ikke overrasket? Jeg sto altså opp fra de døde 30. dag og har nå kommet igjen for å glede verden med nye Instagrambilder. Så får vi håpe at undertegnede greier å beherske knipsefingeren sin, sånn at det blir tid til andre delekanaler også. (Bank i bordet.)
Jeg har SAVNET «livet» der inne, alle de fine folka som deler fine bilder, alt tullet og fjaset som er der, bilder av kaffekopper, middagsretter, hårfrisyrer, heisoutfits, interiør, sko, solnedganger, soloppganger, vinflasker.. you name it! ALT! Og når jeg leser om surpomper som bare MÅ skrive i aviser og blogger om at de er lei av Instagram (de er ferdig å skrive om hvor irriterende de såkalt vellykkede Facebookstatusene er, eller?) – da kjenner jeg at det er enda mer riktig å bli «en av gjengen» igjen. 
Du MÅ ikke se på bildene, du MÅ ikke klikke på linker, du MÅ ikke følge folk, alt er fullstendig frivillig på Internett – og den eneste de som irriterer seg over dette bør være skikkelig irritert på, er seg selv. Så det så. Ta deg en bolle.
Sharing is caring! 

2 kommentarer om “Fru Instaback!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s