Fru Superduper!

Jeg er inne i en veldig GLAD periode. Ikke for det, jeg har glade perioder oftere enn noe annet – HELDIGVIS, men akkurat nå om dagen kjenner jeg at jeg er litt ekstra positiv. Det har selvsagt noe med at jeg har hatt ferie og fått påfyll og senkede skuldre å gjøre, men et føles også som om det er noe mer. Som om jeg på en eller annen måte er litt mer fornøyd enn før? 
Jeg har alt jeg trenger av materielle goder, jeg har en spennende jobb, jeg har penger, klær i skapet og mat i hyllene, jeg har det gamle og skeive huset mitt med den passelig store og snart «perfekte» hagen, jeg har ei vakker, enestående og god kone, jeg har en syk men søt hund, jeg har snille og rause foreldre og svigerforeldre, verdens beste søsken og svigersøsken, de nydeligste tantebarn, gamle og gode besteforeldre, en skokk med fine tanter, onkler, søskenbarn og deres barn – og jeg har venner. 
Jeg har frihet, jeg har helse, jeg har bevegelse, jeg har alle sansene – jeg har alt for mye av det meste, og det jeg mangler kan jeg bare gå å kjøpe. (Selvsagt kan jeg ikke det, da hadde jeg jo kjøpt meg en Mulberryveske og en Range Rover Sport 3.0 SDV6 Autobiography Sport med en gang (gudameg så kjedelig jeg er, jeg vet – det er mulig jeg hadde kjøpt en Giulietta istedet) en liten bokkafè jeg skulle jobbet i selv og et hus i Cadaques. Minst.) 
Bottom line, som det så fint heter på norsk: Ting er på stell, jeg er på stell, de fleste rundt meg er på stell og i tillegg er det sol og sommer, jeg kan bade i fjorden og drikke vin i solnedgang og jeg kan bryne hodet mitt på arbeidsoppgaver og spennende ting som kommer fremover. 
Litt for gladkristent og kvalmende?  Det bare måtte ut – akkurat som gruff og forbannelser og fandens oldemor bare må ut av og til. Det er forøvrig mye hyggeligere å skrive om glade ting enn om ting som irriterer meg eller gjør meg forbanna og trist. 
Synes ikke du også? Eller liker du best å lese sinte og frustrerte innlegg? Blir det for sukkerspinnsøttoppgulpkvalmende å lese om hvor glad jeg er? 
Det er rart det der egentlig, at man liksom må be om unnskyldning for at en har det bra og er fornøyd, at folk himler med øynene og synes du er teit som er litt ekstra spruddel? 
Pokker heller, drit i jantelov, misunnelse og andre lover – JEG ER HAPPY! Og det er jo faktisk helt superduuuupert, som nevø på 5 år ville sagt på syngende tromsødialekt. SUPERDUPERT! Hører du?  
Ha en fin dag! Og husk å ta alle gleder på forskudd – da har du i alle fall HATT de gledene! 😉

3 kommentarer om “Fru Superduper!

  1. Jeg synes det er helt fantastisk å lese slike innlegg jeg! 😀 Blir glad på dine vegne, og så synes jeg at glede smitter. Når jeg leser om dine gleder tenker jeg på mine egne også, og slike positive påminnelser er bare skjønt. En riktig god dag videre til deg og dine!

    Liker

  2. absolutt IKKE kvalmende – det kommer fra deg som skriver s`godt og forklarer HVORFOR – og ikke bare LYKKEN ER….. innlegg – og ikke PGA den Mulberry veska eller range Roven – slik du beskriver det er det ikke rart du er lykkelig og fornøyd – og du helt sikker fortjener det også!!
    Jeg får beskjed om at jeg er litt grinete på blogen jeg, av mamma – men er jo rimelig LYKKELIG jeg også – det er bare så mye letvinnere å skrive om alt det som er galt – huset som må vaskes, mannen som ikke klipper nysånn gress på 4 uker etc etc – pga at jeg svelger ganske raskt den kamelen egentlig, for jeg syns jo at han fortjener å sykle når han har tid, når han ellers jobber som en idiot – og JEG blir jo lykkligere av at han er sammen med oss, når han ikke jobber – enn å sette opp de lampene som har ligget i kjelleren i 7 år….
    Håper du får en flott uke!!!!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s