Fru Girskift

Herre mi høne, jeg har jo ikke tid til å blogge! Eller, tid og tid. På en eller annen måte har jeg i sommer skiftet gir i forhold til sosiale medier og prioriteringer. Jeg har jo alltid vært HELT på, men plutselig så ER det ikke så viktig lenger? Eller interessant? Jeg har ikke helt bestemt meg for hva det egentlig er. Mulig det bare er jeg som fortsatt ikke er helt DER etter ferien. 
Facebook har blitt litt kjedelig og ensformig, Instagram ble for mye av det gode og ble slettet en tidlig morgen (men jeg setter utrolig stor pris på at jeg faktisk blir SAVNET «der inne»! Tusen takk for det Lunastelle, Hege i Vårt lille hjem, Elisabeth innerst i veien, HaugenKlingen, Shy B, Bare lille Elin, FruKu, Miss M og Jorunn! Jeg savner bildene deres også!) Twitter er vel det eneste stedet jeg holder meg nogen lunde oppdatert på, og også klemmer ut av meg en setning eller to. Ikke noe fornuftig, men bare ting som MÅ ut. Du vet, som små fnys du ikke greier holde tilbake. 
Skriveriene mine har ikke helt bestemt seg for hvilken retning de vil ta og dermed har det ikke blitt så mye blogging heller, men det kommer. Jeg kjenner at det er viktig å skrive, og jeg er fortsatt uendelig glad i ord og språk og setningers sammensetning og fonter og størrelser og blyanter og penner og papir – skriving kan jeg aldri slutte med, men akkurat nå kjennes det som om dette er tempoet jeg vil ha fremover – også i forhold til Facebookoppdateringer og kommentarer og bildedeling. Men hvem vet. Plutselig tar det av igjen. Vi får vel bare nyte pausen, alle som en. 
Har du kommet igang igjen etter ferien? 
Ha en strålende god tirsdag i alle fall, uansett! 
Her skinner solen og det er mye spennende som ligger foran meg. Hurra for det! 🙂  

13 kommentarer om “Fru Girskift

 1. Ferien gjør noe med oss. Jeg har selv sittet og sett på pc-en som står på bordet og ikke skrudd den på, ikke oppdatert meg på FB eller blogger og knapt nok nyheter. Og dette var etter jeg hadde vært på jobb igjen en uke. For det er nettopp det; ER det viktig, BETYR det noe – hva brenner du etter å si noe om (annet enn fnys man ikke kan holde tilbake – genialt formulert!).

  Sakte men sikkert kommer man inn i det igjen, plutselig ligger det en post ute og man leser og oppdatere seg. Vips er man i gang igjen.
  Det er ganske hyggelig. Vi endrer kanskje ikke verden, men det er da lov å kose seg?

  Gratulerer med vel overstått bryllupsdag, forresten. Vakre dere var!

  Liker

 2. Nyyydelig skrevet. Og ja du er savnet på IG, men er veldig glad jeg kan følge deg her inne istedenfor.
  Og jeg er enig i at det kan bli for mye av det gode. Jeg er på IG og jeg blogger, det får holde. Fb har jeg holdt meg unna…ganske flink 😀

  Ha en flotters kveld, klem Hege

  Liker

 3. uhu.. jeg forstår, men liker det ikke. Jeg savner deg på IG og jeg er forferdelig dårlig på å besøke blogger, twitter kan jeg ikke kaste meg ut i.. så da må jeg bare savne deg da? Jeg går fordi Perez et par ganger i uka og da tenker jeg iallefall på deg. Klem i fleng fra Pikekyss

  Liker

 4. Men der var jo du også jo! 🙂 HUrra!
  Da vet i alle fall JEG hvor DU er, og skal innom bloggene dine for å følge med på deg og ditt.

  Veldig hyggelig at du tenker på meg når du går forbi Perez! <3
  Vi kommer oppover i høst en gang, da kan vi jo passe på å gå dit samtidig?

  KLEM! 🙂

  Liker

 5. bloggen ja.. den er jo så forsømt som en blogg kan få blitt. Det tok litt mer tid å være en blogger en hva jeg hadde tenkt 🙂 Selvkritisk som jeg er så må det liksom ose noe nyskapende over alle nye innlegg, og da må jeg isåfall begynne å fylle hverdagen med mer en jobb og støvtørking før bloggen blir spennende å oppdatere 🙂 Men ja, perez samtidig i høst syntes jeg høres fint ut 🙂

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s