Fru Bryllupsdag

I dag er det 4 år siden jeg våknet med verdens største sommerfugl i magen, satte meg ved kjøkkenbordet i barndomshjemmet og skrev en tale på gammelt kladdepapir fra ungdomsskolen samtidig som en rørt mamma krøllet håret mitt. 

Jeg ble pyntet i bunad og kjørt til Utistu av en stolt far som gikk sammen med meg bort til stabburet der konemor sto og trippet med en pappa i hver hånd – og mens sola skinte over Oppdalsfjella og plakatene vi hadde hengt opp rundt i bygda for å vise at NÅ, NÅ skjer det vi har ventet på, trillet lykketårene ned i prestekragebukettene og vi sa JA til hverandre.  

Resten er også en lykkelig historie. ♥(Bildene viser kanskje ikke den største himmelen, – for uten om det av plakaten med bygda mi i bakgrunnen, men dagen var så himmelsk at jeg synes jeg den fortjente å bli med inne hos Petunia. Håper du ikke er helt uenig?)

23 kommentarer om “Fru Bryllupsdag

 1. Gratulerer med dagen 🙂 Jeg og min mann har også bryllupsdag i dag – også 4 år siden vi giftet oss i gamlebyen i Fredrikstad. Da hadde vi på dagen vært forlovet i 18 år – he-he! Trengte laaannngg prøvetid 🙂

  Nyt dagen 🙂

  R

  Liker

 2. Gratulerer med bryllupsdagen.Jeg ser at konemor har grafferbunad på.Det har jeg også.Jeg har arvet min fra min mamma.Den er nå 80 år gammel.Lykke til videre.
  Klem fra Marit mammaen til Hans Jacob.

  Liker

 3. TUSEN TUSEN TAKK for koselige tilbakemeldinger! Her har helga gått så fort at jeg ikke har rukket å være sosial på nettet i det hele tatt, jeg skal ta meg en tur innom hver og en av dere når jeg får tid, bare sånn at dere ikke tror at jeg IKKE setter pris på dere! 🙂

  SMASK og nuss!

  Liker

 4. Jeg så dere på Trekanten lørdag, men ble så starstruck at jeg ikke kom på å si hei. Og om jeg hadde sagt hei, når dere var på vei ned rulletrapp og jeg og Queenie på vei opp så ville du vel uansett ikke skjønt at ivrig viftende kvinnemenneske med desperat behov for hårklipp var meg:-) Men neste gang, da skal jeg absoluttsi HEI!

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s