Fotodeledilla

Instagram-maniac. Som så mange andre. Jeg får absolutt utløp for all min glede for «sharing is caring» gjennom dette – samtidig som jeg ikke plager vettet av venner på Facebook med å stadig vises i newsfeeden. (Vel, ikke SÅ mye i alle fall.) På Instagram er jo alle kun ute etter EN ting, og det er å dele BILDER. Helt fabelaktig! Der  forstyrrer jeg ingen! 
Jeg synes det er hysterisk morsomt (vel, litt overdrivelse er det lov til på egen blogg) å ta heisbilder. De fleste som tar bilder av dagens outfit i heisen (og med hasjtæggen #elevator) gjør det jo på en meget profesjonell fotomodellmåte, der de fine klærne vises ordentlig frem og alle som kommenterer lurer på hvor buksa, genseren, skjørtet og skoene (- for all del, IKKE glem skoene!) er kjøpt. Ettersom jeg er gjenbruksdronning blir det ikke spesielt mange av disse spørsmålene, noe jeg synes er helt greit. At jeg kjøpte blusen på Cubus for fem år siden er ikke så innmari interessant, og jeg er jo laaangt i fra motetipsligaen. Hvorfor jeg gjør det? Tja. Underholdningsfaktor? LOL-faktor? En liten dæsj med eksponeringsbehov? Antagelig en blanding av alle tre. Jeg liker å være uhøytidelig og jeg liker å folk til å le og himle litt med øynene, og dette er en perfekt delingskanal for fjasebilder av seg selv – sammen med seriøse bilder av solnedganger, soloppganger, blomster og skyporn. 

Jeg lurer virkelig på hvorfor jeg skulle være så sta å IKKE kjøpte meg iPhone før jeg gjorde det. Tenk så mange bilder jeg har gått glipp av å ta OG redigere i utallige apper og duppedingser? Dette bildet av Askelien er tatt med FotoRus og Pic-in-Pic og det er ganske  morsomt å bruke dødtiden på bussen til å redigere, redigere, redigere, slette, knipse, redigere og publisere. Jeg burde lest bok, jeg vet. Men etter at jeg oppdaget Instagram har bøkene måtte vike. Jeg har dog planer om å lese alle bøker som har blitt satt i andre rekke, i løpet av sommeren. Innimellom bilder av fisketurer, solnedganger, badesveiser, dagens grilldress og gourmetmåltider. (Det er viktig nemlig – å dele det man spiser.)

Jeg fikk jo min elskede Nikon D5100 i førtiårsgave og knipser i vilden sky med det også, og spesielt av gullungen Pelle, som her er på fluejakt. Det er ikke like lettvint å bare publisere i farta (eller finnes det en funksjon for det også??) men med litt tid i godstolen mens feks Dallas går på tv`n, blir det tid for redigering og kos med de «ordentlige» bildene også. Jeg bruker gratisprogrammet PhoptoScape til å redigere bilder i og oppdager stadig nye funksjoner. I dag fikk jeg et lynkurs i Photoshop (som jeg har hatt lenge men ikke brydd meg om, dumme meg) og har definitivt planer om å finne ut av alle de morsomme greiene som finnes der. 
Har du deledilla? Del med fruPerez på Instagram da! 
Ha en GOD kveld! Neste mandag sitter jeg på hytta og spiller UNO og drikker vin med konemor – det vanker sikkert et bilde av taperen i solnedgang.
Smask! 

4 kommentarer om “Fotodeledilla

 1. Har hatt instagram lenge, men har liksom nettopp «funnet» det. Og det er jo SÅ gøy. Hvorfor skjønte jeg ikke det før 😉
  Ellers må jeg si du er veldig fornuftig og har «riktig» merke på speilrefleksen også!

  Liker

 2. Å søren, har ikke skjønt at jeg skal spørre om hvor klærne på heisbildene er kjøpt….ikke hajeg skjønt at det burde være seriøse outfit-bilder som skulle postes på #elevator heller……Godt er det. 🙂

  Liker

 3. Som du vet etter all denne tiden sammen på IG, så er jeg helt enig! Spesielt det du sier om å ikke «plage» noen. Noen av oss tror at sharing is caring, andre skjønner ingenting, og andre igjen får hetta. Derfor er det deilig å ta'n helt ut på IG! Fortsett å heisblogge! Særlig når du viser at klær ikke m være nye og dyre. Kul veske forresten.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s