Fru Regnværsmandag

En er en, og to er to-
vi hopper i vann,
vi triller i sand.
Sikk, sakk,
vi drypper på tak,
tikk, takk,
det regner i dag.
Regn, regn, regn, regn,
øsende regn,
pøsende regn,
regn, regn, regn, regn,
deilig og vått,
deilig og rått!
En er en, og to er to-
vi hopper i vann,
vi triller i sand.
Sikke, sakk,
vi drypper på tak,
tikk, takk,
det regner i dag.
Takk til Sigbjørn Obsfelder for innledningen til verdens mest inspirerende blogginnlegg. Det er mandag, det regner i strie strømmer og jeg er straks på vei til sengs fordi jeg skal herjes med hos naprapaten klokka halv åtte i morgen. Det er noe av det vondeste jeg utsetter meg selv for, men det funker så da får det bare stå sin prøve. Det er forøvrig en perfekt anledning til å få ut all gruff som eventuelt ligger lagret, og i løpet av den tiden jeg er der, får jeg sagt alle stygge ord jeg kan – UTEN at noen leer på et øyebryn. Ut med det! Herlig! Og når jeg i tillegg kan gå oppreist etterpå, da er det jaggu meg verd sin smerte. Det beste er at jeg bare sender en mail til ham der det står «AU!» i emnefeltet, og «Når har du tid?». Det skal ikke stå på servicen der i gården i alle fall, og DET er jo denne kresne kundebetjeningsopptatte frua særdeles glad for.
Ha en våt og deilig mandagskveld, i morgen er det en ny dag og da blir alt så meget bedre! 

4 kommentarer om “Fru Regnværsmandag

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s