Fru Bobilplanleggingsfase

I dag dro vi til Rent a Snail i Heggedal for å sjekke ut bobilen vi har reservert for en uke i sommer. Jeg har vært biiittelitt nervøs med tanke på å kjøre en 3.5 tonn tung og veeeldig LANG bil, men ble frelst på flekken. Der sto den, liten og søt – til tross for at den er 6,5 meter lang, og bare ropte til oss. Og etter at vi fikk en omvisning og svar på alle spørsmålene vi hadde, var saken i boks: Det BLIR altså bobilferie på oss!
Fullstendig galskap, men MORSOM galskap. Noe tullete skal man da gjøre når man har blitt førtis?

Bilen er av denne typen, en Ford Transit 2011-modell, med dobbeltseng over førerhuset, køyeseng bakerst, dusj, kjøkken og sittegruppe (som kan gjøres om til dobbeltseng) Perfekt plass for to + en liten hund, og i tillegg plass til å ta med noen pene haikere på turen – om det skulle dukke opp noen i miniskjørt langs veien, mener jeg. Man vet jo aldri. I tillegg er det plass til syklene våre bakerst, det er markise som kan sveives ut og benyttes når vi skal sitte i campingstolene med hvert vårt glass årgangschampagne og se utover en eller annen herlig strand. Det er jo rett og slett en alle tiders hytte på hjul!
Reiseruta begynner å gå seg til: Første stopp blir Kragerø og så Risør, før vi camper i Tvedestrand for å hilse på venner. Deretter, avhengig av hyggelighetsfaktor, går ferden videre til Kristiansand og Mandal, før vi ender på Jæren. Om det BLIR sånn, er det ingen som vet, men det er vel greit å ha en liten plan? Det kan jo hende det dukker opp et fantastisk sted på veien, der vi bare parkerer og nyter livet, men vi har begge lyst til å oppleve strendene og landskapet på Jæren. 
Nå har jeg jo ikke prøvd å KJØRE denne doningen, så det KAN jo hende at vi bare må holde oss på de breie veiene der det bare er å svippe lettvint inn på en stikkvei – UTEN å rygge, men jeg får håpe jeg blir så komfortabel i sjåførrollen at ingenting er noe problem. Har jeg noe å grue meg til, dere som har gjort dette før? 
Uansett, altså: Åhoooi, som jeg gleder meg! Og tenk dere så fantastiske blogginnlegg det vil bli denne uka! Jeg kjenner at den rosa grilldressen min (som jeg straks må gå til innkjøp av, det blir ikke tur uten!) ser frem til å skrive statusrapporter allerede. 
God aften der ute – og SNART er det sommerferie! Hold ut! 

4 kommentarer om “Fru Bobilplanleggingsfase

  1. Det skal jeg huske! Men jeg har ikke tenkt meg i nærheten av et parkeringshus hele den uken – her skal vi ut i Guds frie natur! :)) Men takk for påminnelse uansett! 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s