Fru Sommerferienedtelling

SNART sommerferie!
 Jeg holder ut i 24 dager til, men nå har jeg rett og slett startet nedtellingen. Nedtelling til hyttetur i Vestfold og på Nordmøre, bobiltur til Sørlandet og litt «på sparken-turer» hit og dit. Fire uker i frihet og harmoni, med grilldress og campingstol. (Vel, det siste strides fruene om, men skal man nå først være turist i eget land, må man jo kjøre stilen – mener jeg. Vi får se hvem som vinner.) 
Bildet er tatt fra Leangkollen i går kveld og der har de utsikt til evigheten, midt mellom epletrær og fine hus. Jeg blir så nyforelsket i Asker på dager som dette, det er jo så vakkert! Sjø og sol og skog og båter og fugler og syriner og hjort i hagen og fasan i skogen. Ahh, I love it!
Teller du ned til ferien? Skal du noe spennende? 
FIN torsdag ønskes! 🙂 

6 kommentarer om “Fru Sommerferienedtelling

 1. Åja, jeg er KLAR for ferie. Første sommer hvor vi ikke skal på sommerhuset på Nordmøre (du får hilse!) – men noe uker i vårt greske paradis.
  Og når det er ti grader om morgenen og fare for regn hver dag så kan ikke sommerferien komme fort nok!

  Liker

 2. Jeg har jo akkurat vært på en liten ferietur, så jeg har jo liksom fått stagget det verste, men jeg er i ferd med å trappe opp «burde vi ikke tatt en liiiiten tur?»-maset ovenfor Bustemannen, hehe. Vi hadde planlagt å være hjemme i sommer for å holde på med huset, men behovet for å se litt melder seg altså. Vi får se 🙂
  24 dager går fort! Ha en fin torsdag!
  Klem

  Liker

 3. Å, ja! 5 arbeidsdager nå… Har planer! Svensk vestkust, Kragerø og maaange uker på Hurumlandet. Nå har vi begynt å frykte nok en sommer med 10-18 grader og regn, og vurderer en hopp-på-tur…. Din sommer høres fin ut. Viktig å glede seg!

  Liker

 4. Teller veldig ned til ferien nå:) Skal en tur til Portugal, håper vi. Katten skal få være hos kattemammaen sin mens vi er borte:)

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s