Fru Spaniadagdrøm

Noen ganger blir jeg sittende å se på bilder fra Spania og drømme meg tilbake. Til El Bruc utenfor Barcelona. Fjellene, store og ruvende og helt fantastiske! Restauranten som ligger her, Vinya Nova, drives av ei norsk dame og hennes spanske mann, og er absolutt verd et besøk om du er i området. 
PS! Kjøp olivenoljen!
Montserrat. Tre og en halv times fjelltur rett opp og denne åpenbaringen viste seg for oss. MAGISK! (Man kan også ta buss fra Barcelona men det er altså ikke like tøft. Jeg var sliten i flere dager etterpå.)

Valmueenger i El Bruc.
Sandstorm og sol  – fra verandaen til gamlehuset på Mont Barbat utenfor Barcelona. 

Utsikten fra huset i Mont Barbat. Pyreneene i det fjerne – og har du sjansen til en tur i fjellene: Ta den!
Aljaraque, Andalucia. Casa Perez har flyttet seg hit.

Klassisk Perezmiddag ❤

Stranda i Punta Umbria, Huelva, Andalucia
Trillingene i Atlanterhavet
—–
Sånn. NÅ kan jeg legge meg. Nå har jeg sett gjennom en drøss av bilder fra Spania, drømt meg litt bort og lurer på om det er på tide å ta seg en tur igjen snart. 
God natt, sov godt og ha fine drømmer!
(Og bildene er med i Petunias HIMMELSKE blogg.) 

14 kommentarer

  1. Fantastiske bilder fra herlige Spania. Skjønner godt at du vil tibake snart. Meg og familien skal også en tur dit i sommer, gleder meg 🙂 Ha en fin kveld, Anita

    Liker

  2. Kjempefine og nydelige himmelske bilder! Ønsker deg en kjempefin lørdag, og ei fortsatt kjempefin og god helg videre!:)

    Liker

  3. Det var kjempefine og nydelige himmelske bilder! Ønsker deg en kjempefin lørdag, og ei kjempefin og god helg videre!:)

    Liker

Kommentarer er stengt.