Fru TANTE ♥

I natt ble jeg tante for andre gang! 
 Lillebror og samboeren fikk en liten prins og min families førstefødte, og jeg – aka «hun som alltid griner» har vært så urut å IKKE ta på vannfast mascara i dag. Det var ikke lurt kan man si. Godt er det da at håndveska og kommoden under pulten min, inneholder uante mengder av diverse rester som er «kjekt å ha». Der ser man, det ER kjekt å ha slikt. (Og heldigvis har jeg opptil tre par solbriller, så det skal vel gå greit å se litt rød ut i øynene uansett)
For meg er dette å bli tante til brors lille gutt, en helt fantastisk opplevelse og følelse. Jeg var 7 år da han (bror ja) ble født og han har vært min lille øyesten hele livet. Nå har han blitt «skikkelig voksen» med samboer og barn og hele pakka og jeg greier fortsatt ikke helt å venne meg til akkurat det der – han er fortsatt lillebror og gjør meg myk i hjertet. Og da blir det litt ekstra stas da vet du, når det kommer små minier til verden som hu gamle tanta kan få leke med og skjemme bort! 
Jeg skjønner at folk blir euforiske av å få egne barn, når jeg blir det av at andre får. 
Ha en strålende nydelig, vakker, solrik, kjærlig og berusende fredag! Jeg skal slå på stortromma og bli med på fredagspilsen for en gangs skyld, så her er det snakk om SKIKKELIG merkedag! 😉
Smask & nuss

2 kommentarer om “Fru TANTE ♥

 1. Gratulerer!!!!
  Jeg har egentlig syns det har vært veldig ok å bo her, så langt hjemme fra – eier ikke hjemlengsel – syns bare det er jævlig godt å være hjemme Norge liksom – helt til jeg fikk tantebarn i Norge…
  For ikke å snakke om da min veldig flink til å snakke tantebarn på bare 2 1/2 år sa til meg den sommeren ( hun hadde ikke sett meg siden jula) » mamman min sier jeg er glad i deg, men jeg kjenner deg ikke» – ja faktisk ante jeg ikke hvor hardt det gikk inn på meg før jeg helt tilfeldig sto å snakket med en fremmed dame på jobben om hvordan det var å bo i Spania og så langt unna…og jeg begynte å grine, da jeg fortalte den lille historien – og det var ikke bare det at ei tåre rant – nei jeg bare knakk helt sammen;-)
  Gudskjelov kom Ryanair samme år til Norge og jeg har vært litt mere hjemme…
  Dessuten gav jeg det tantebarnet og disse to som nå ble 3 år – på 3 års dagen deres, en fotobok med bilder bilder av alle de gangene vi har vært sammen – selv om vi bor så langt fra hverandre!!
  Ha en super duper fin helg!!

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s