Fru WannabeRosablogg

Spikersuppa i dag tidlig klokka åtte. Lite folk, strålende sol og lysten til å bade i fontenen var stor!

Det er ikke ofte jeg lager ting selv, til det har jeg for liten tålmodighet, men noen ganger slår jeg til og overrasker til og med meg selv. I dag er det matchende armbånd og smykke med perler og dilldall, helt i fru Perez ånd med andre ord. Fyll på med perleøredobber, rosa neglelakk og duften av Chanel Mademoiselle så er den glamorøse onsdagen i boks. 

For å ta brodden av den klassiske Chanel-perle-fruen, blottes i dag tatoveringen av havfruen på vinterbleke (og for anledningen nybarberte) legger, tærne holdes varme i fjortis-UGGS med blonder på og strandveska har havnet på bytur. 
Med andre ord så er alt som det pleier, selv om jeg kunne skyldt på sola og sagt at det er den som gjør meg litt småschizofren i stilen. Det ER ikke bare sola sin skyld. Det er sånn det er – hver dag. Dog er det ikke hver dag jeg skriver om og fotograferer hva jeg har på meg fra topp til tå, så det er mulig at sola har litt påvirkning likevel. Alt blir litt rosabloggete med sol og varme! 
En nydelig dag ønskes deg! 

2 kommentarer om “Fru WannabeRosablogg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s