Fru BadeAnna

For en fantastisk dag! Sol, sol, sooooool! Jeg MÅTTE bare sykle til Spirabukta og duppe meg etter jobb. Jeg hadde store planer om å svømme en tur, men det var så mange maneter der at det bare var å skrinlegge prosjektet. Det er ikke sikkert det var skumle maneter, men jeg liker uansett ikke å kjenne de klissete, sleipe greiene snike seg rundt kroppen min. Det ble noen dupper under i fjæra, litt plasking og saltvann i håret. Helt perfekt ettermiddag! 
Spiradammen. En nydelig perle på vei ut mot Konglungen. Huset i enden er til salgs, det er bare å løpe og kjøpe hvis du har nærmere 13 millioner!
Jeg snek meg til en tur på konemors sykkel, og nynnet på Brelettreklamesangen hele veien (og for så vidt enda..) Det skal sies at det var så varmt at det var unødvendig å ta med håndduk – tenk det da, 22 mai og over 25 varmegrader! I love it!

BadeAnna, nydukket og smørblid!
Jeg ble ikke akkurat lei meg av å se på værvarslinga heller – opp i mot 30 grader til helga! O lykke! (Selv om vi skal til svigers på Espa og stå å kappe ved og slå mygg.) Det får bare være, det er viktig å nyte hvert et sekund ute, det KAN jo være årets sommer som er over oss? 
Har du hatt en fin dag i dag?  
GOD og varm tirsdagskveld ønskes, tenk så deilig det er å sovne med vinduet helt åpent og fuglekvitter omtrent oppi senga! Det er neimen ikke mange steder som er finere enn vårt eget land når det er som det er i dag. 
Hurra, hei og hopp! 

4 kommentarer om “Fru BadeAnna

  1. Det er sommer og sandaler og vanvittig herlig. Ja, vi får nyte dagene nå når de er her. Man vet jo aldri.
    Saltvann i håret! Mmmm… jeg liker ikke å bade i sjøen i Norge. Tang, maneter, kaldt… men man kan jo alltids ta en dusj hjemme og supplere med saltvannspray fra Vita…? Litt juks, men…

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s