Fru Hvalerforelsket

Vi er så heldige å ha familie med hytte på Hvaler, og helgen har blitt tilbragt med speilrefleksen i en hånd og iPhone i den andre. Det er så mye vakkert å ta bilder av at det nesten går rundt for meg. Da jeg tok dette bildet av Pikesten fyr på Asmaløy, ytterst på en tupp, midt i nasjonalparken og med havet rett inn – lå jeg på magen (til Pelles store glede, juhu – hun vil leke!) med kamera på telefonen i høyeste beredskap. Takk og pris har jeg sluttet å bry meg om at folk ser rart på meg når jeg gjør slikt. Alt for kunsten, er det ikke noe som heter det? 
 Tenk å våkne av måkeskrik hver morgen, tusle ned til sjøen for et bad og så sitte i hagen og spise brødskive med nyrørt syltetøy, ta en kaffekopp og la sola tørke hår og hud.
Balsam for sjelen, hodet, øyet og hjertet.

Konemor koste seg som bare konemor kan.

Solnedgang i Skagerak. 
Jeg snek meg ut og satt alene på berget, fanget solas siste stråler denne lørdagen og filosoferte over livet sammen med vinglasset mitt. 
—-
Håper du også har hatt en fin helg? 
Her er godstolen inntatt og beina ligger høyt, The Secret Circle står på tapeten før natta og en ny og spennende uke står for tur. 
God kveld ønskes deg!  

6 kommentarer

  1. åh…det så virkelig herlig ut… her regner det sidelengs og det er meldt sånn vær hele uken…hvorfor bor man på vestlandet egentlig?! Selvfølgelig pga en mann…
    Syns forresten det er befriende at du ikke skriver om alt det trasige som til mange tider er ganske omluttende; noen fristeder må vi få ha: )
    Klem Iris

    Liker

  2. Østfolds skjærgård er virkelig vakker, er derfor jeg ikke vil flytte herfra 😉
    Men det er noe med hav og sol og måkeskrik og tøffende snekker og bølgeskvulp uansett hvor man er, sjelefred!
    God ny uke!
    Klem 🙂

    Liker

  3. Tusen takk! 🙂 Jeg greier ikke la være å skrive om ting som er litt tullete. Det er som du sier, befriende.

    Jeg skjønner godt at du bor på Vestlandet jeg! NYDELIG er det der, selv om det regner vannrett. 🙂

    KLEM tilbake

    Liker

  4. Jeg skjønner godt at du ikke vil flytte fra Østfold 🙂 Jeg har ikke vært så mye nedover der, men Moss og Jeløya og Fredikstad og Hvaler og Hankø har alle gjort GODT inntrykk på meg. Vi har et vakkert land! 🙂

    Klem og god uke til deg også! 🙂

    Liker

Kommentarer er stengt.