Fru Rosa Magi

I dag er det den ROSA dagen, dere! (Jeg vet, jeg gjorde det slutt med rosa en gang i fjor, men det går ikke. Det er alt for innarbeidet. Vi snakker tross alt 40 år i rosa.)
Rosa skjerf, rosa veske, rosa lipgloss, rosa lykkesokker og… tatatataaaa *trommefanfare* en NYDELIG ny og rosa ring jeg fikk i posten fra søteste Cathrine med bloggen SerendipityCat
Tenke seg til at jeg bare fikk den? Og med et kjempehyggelig kort til! Jeg blir så utrolig glad for slike overraskende overraskelser – tenk at hun har laget den helt selv og tenkt på meg og bare sendt den til meg? Tusen takk altså! Og nå kunne jeg skrevet hjerte, hjerte, smilefjæs og alt det tullet der, men jeg får litt overload av at alle skal herme etter TKN så jeg hopper over det og lager et EKTE hjerte istedet. Sånn. ♥ 

Mens jeg satt på bussen og så på at tåka letta, sola titta frem, sjøen lå helt blikk stille og verden våknet, ble jeg enig med meg selv om at hvis det hadde vært sol HVER morgen, ville jeg aldri vært sur! For en fantastisk tanke det var – og tenk om det er sant? Jeg blir så påvirket av været at jeg nesten begynner å mistenke værgudene for å ha en finger med i spillet vedrørende min eksistens. (Jeg tuller, jeg er gal men ikke SÅ gal.)

Da bussen nærmet seg Youngstorget og jeg satt og så på bildene jeg hadde tatt, så jeg plutselig dette speilbildet i den nye ringen min. Jeg tror det er i Munkedamsveien, men jeg er ikke helt sikker fordi jeg ble så glad (koko) over å finne en sånn liten fin detalj i det store bildet, at jeg helt glemte å se hvor jeg var. 
Med ett føltes ringen magisk – og sol, magi, rosa, snart helg…… ja du vet. Da ble alt perfekt da!
Ha en NYDELIG torsdag, med eller uten tryllering og solskinn! 
PS! Kom over bloggen til Skipperfrua og hennes «Midt i uka»-bilder. Den rosa ringen med speilbilde er mitt  bidrag denne uka  🙂 

9 kommentarer om “Fru Rosa Magi

 1. Heia Anne på lannet:) Skjønner ikke helt denne blogspot greia jeg så jeg finner ikke åssen jeg skal legge til bloggen din uten å melde meg på twitter eller noe annet jeg ikke allerede er medlem av , men du ligge rpå favorittlinja på toolbaren min så det hjelper jo. Kanskje du vil innom å kikke på bloggen min også om du ikke har vært der allerede 😉 juliehar.blogg.no.
  Håper du har en super deilig dag og lykke til med kårlinga!

  klemmer fra Julie

  Liker

 2. Hei! Så utrolig flott innlegg, jeg ble rett og slett glad av å lese det. Tusen takk for at du ble med på min fotoutfordring. Kjempeflott ring, ser at det er lett å drømme seg bort i den. Ha en fin helg, håper du blir med en annen gang også, klem

  Liker

 3. Stilig bilde du deltar med! Rosa er kjærlighetens farge, så den blir man aldri lei av…uansett kor mange tall man har levd;))Herlig magisk ring du har fått da…håper du får mange ROSA øyeblikk med den:)
  God helg:)

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s