Fru Kjendiskvitter

Jeg begynte en gang for lenge siden helt tilfeldig å se på The Real Houswifes of Beverly Hills. Vips så var jeg en av de som så på dem hver eneste dag mellom barne-TV (særlig) og Dagsnytt. Det er nesten trist at det nå er slutt for sesongen, men de meler jo kaka så godt det lar seg gjøre og sender reunion fordelt over både tre og fire dager, sånn at det ikke blir tverrstopp. Det er godt at de tenker på oss tv-slaver oppi det hele. Rolig nedtrapping. 
Det er jo et tulleprogram på linje med Paradise Hotel, jeg vet det. Men jeg ser på uansett, og det ER litt moro å se hvordan de skikkelig rike har det og hva DE strever med (gudbevaremegvæl). Og så blir jeg så imponert over hvor mye dritt de frivillig sprøyter i leppene og ansiktet og puppene – de ser jo ut som en gjeng med gakk-gakker alle sammen, men for ALL del. Jeg vet det er mange som liker slikt. Plastisk kirurgi og giftstoffer i sprøyter. Og det er helt greit. Jeg vet det aldri kommer i nærheten av MEG, ikke engang i bekymringsrynka mellom øynene. 
MEN, det som er greia, er jo at jeg i går fant alle disse husfruene på Twitter og slengte meg med i følgerskaren. Der dukket jammen meg lille Giggy opp også, hunden til selveste Lisa Vanderpump, og han er jo så nusselig at jeg dreit i alle uskrevne regler om å sende noe som helst til kjendiser: jeg sendte ham en klem fra Norge. 
Tror dere ikke jeg fikk en tweet tilbake – kort tid etter?! Jeg holdt på å dåne, ikke bare fordi jeg fikk en tweet fra en HUND i Beverly Hills (det er jo loko i seg selv) men også fordi jeg faktisk fikk et SVAR. Det hadde jeg aldri forventet. 
Joda, jeg er ikke som alle andre barn, det har jeg fortalt før. Dette er kanskje helt på trynet å engang skrive om når man er 40 år og gift og har hus og jobb og fast inntekt og snytefilla i lomma, men vet du hva? 
Jeg synes det var litt for morsomt til å ikke dele. 
Jeg vet jeg spammet  ganske mange på Facebook i går. Det var absolutt ikke meningen og jeg beklager fru Ivrig som tok overhånd. Det er jo veldig spennende i kåringen av Asker og Bærums beste blogg,  jeg skal jo være ærlig nok til å si det! Det er visst bare lov å stemme en gang på samme person, men det er lov til å stemme på hvor mange man vil. Du trenger derfor ikke få dårlig samvittighet om du har flere favoritter – stem på alle! :=)
GOD ONSDAG ØNSKES! 

5 kommentarer om “Fru Kjendiskvitter

 1. Ha ha ha herlig:) og godt det er flere i samme alder med barn, mann og jobb som ser på trash tv;) jeg hadde tatt helt av selv;) ha en fin dag og takk for at du gav meg en latter:)

  Liker

 2. åh nå ble jeg lettet….tenk at der finnes flere real housewife slaver der ute i verden. Jeg er helt hekta på «galskapen» og drømmer meg bort stadig vekk – tenk å hatt det så luksuriøst, og ikke eid en tanke utover mitt eget ego.
  Men, så kommer baksiden av medaljen…hadde jeg orket å digge meg selv så til de grader uten å kjede meg ihjel, eller som du sier sprøyte inn gift både foran og bak. Akk, nei – takke seg til å trekke i sirompa sletne joggiser og hive seg uformelt ned i sofaen og heller spise digg mens jeg glaner på andres streben etter den perfekte fasade.
  Ha en super uke
  Bente

  Liker

 3. jeg syns det var kjempe gøy – eller kanskje det var bare det du skrev, hvordan du skrev det som var morsomt – MEN jeg lo i allefall;-) Twitter du også ja – jeg har ikke tenkt å prøve meg en gang jeg – tiden løper jo fra meg somd et er;-) Torsdag klem fra et solfylt spania – MEN jeg gleder meg til å komme hjem til dårligere langtidsvarsel!!!

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s