Fru Ublyg stemmesanker!

I dag startet jeg dagen med en bussdate med konemor. Hun skulle til den beste frisøren og jeg skulle til Hotel Continental på frokostseminar om datasikkerhet. Nå har det seg sånn at jeg er interessert i ganske mye, men når det kommer til XMS, PTF, QPST og sånne koder er jeg ikke HELT påkoblet. Jeg gjennomførte dog med glans og spiste en fantastisk frokost med sølvbestikk og drakk kaffe av kopp med monogram. Bare det var jo verd å stå opp i dag, min indre bestemor, og ikke minst – min indre prinsesse, koste seg glugg ihjel. 
I pausen måtte jeg på toalettet og det var så flott (og så stort!) at jeg kunne flyttet rett inn. Tenk å ha noe sånt hjemme… det er bare å drømme videre for en som bor i verdens minste (men koseligste) hus. 

Før konemor og jeg gikk hver til vårt i dag tidlig, snek vi oss inn i bakgården der vårt eventyr startet. Året var 2003, stedet var innerst i Frölichgården i Kirkegata og kona drev en homobar hvor jeg etter hvert ble ganske fast inventar. Jeg skjønner godt at hun ba meg ut på sushi – og at jeg ba henne flytte inn på Sagene – omtrent i samme åndedrag og på første date. På veggen der den gode gamle Bitch Bar lå (ja jeg vet, grusomt navn, men lesber er jo litt sære, ikke sant?) sto disse ordene i dag:  
Ingen barn er likere enn andre
Det synes jeg var en nydelig liten tag. Og så sant som det er! 
Ingen barn ER likere enn andre, MEN – når det gjelder den store bloggkåringen som Budstikka har satt igang, MÅ noen faktisk bare være likere. 
JEG vil gjerne være likest! (- selv om jeg er umulig på tv. Det kommer en link etter hvert, jeg synes jo tross alt at det er greit at dere får noe å le av. Og så kan dere få føle dere litt bedre enn meg. Men hvis jeg deler den med dere må dere love å stemme på meg! Deal?)
Stemmer du på meg, lover jeg deg heder og ære og trofast fanklubb for resten av livet. 
You know you love me. 😉 
suss & klem 

7 kommentarer om “Fru Ublyg stemmesanker!

 1. Flate, nå fikk du meg til å trykke «Liker» på Budstikka. Men det har jeg egentlig ikke lyst til, er skeptisk til sånt. Hadde tenkt til å stemme på deg, men så oppdaga jeg en annen favoritt, Fru Storlien, og har ikke lyst til å velge en av dere. Men kan man stemme på to? Hmm…Uansett, lykke til! Du leder!

  Liker

 2. Åj, jeg visste ikke at dere måtte trykke liker på Budstikka også for å stemme? Dere kan jo bare trykke «ikke lik» etterpå hvis dere ikke vil følge avisa – selv om det er ei bra avis! 🙂 (ikke så relevant for dere som ikke bor i Asker eller Bærum kanskje..)

  Jeg vet heller ikke om dere kan stemme flere ganger – beklager altså, dårlig infoflyt herfra.. 🙂

  Men TAKK for tanker OG stemmer uansett! ❤

  Liker

 3. Nå ser jeg jo at jeg må stemme på en «konkurrent» 😉 Har ikke vært på bloggen din før, men liker det jeg ser så langt. Liker den «lette» humoristiske tonen når du skriver 🙂 Så dette med blogge-konkurranse i Bustikka var jo en kjekk sak! Finner jo masse nytt og spennende…

  Liker

 4. Enig med deg, det er veldig moro å «bli kjent med» flere blogger – og bloggere i samme bygd, ikke minst! 🙂
  Jeg må gå inn og sjekke ut din blogg skjønner jeg!

  GOD kveld ønskes! :))

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s