Fru Pute-TV

Uttrykket «hun spratt ut av senga idet klokka ringte» har i dag fått ny betydning. Jeg tror ikke jeg har vært så nervøs for noe i hele mitt liv og det sier litt. Å få lokal-tv inn i stua er faktisk litt innen for MIN komfortsone også (tro det eller ei), men sier man impulsivt ja så får man stå for det.
Jeg satt i alle fall klar og kjente på pulsen lenge før de kom, og da de kom inn døra ble den ikke lavere akkurat. Jeg tror ikke jeg har sagt så mye rart, dumt, meningsløst og tullete på en gang før. Om noen hadde en mistanke om at jeg er en dum blondine får de alle sine fordommer bekreftet ved å se dette opptaket. Jeg skulle jo si SÅ mye smart, sånn at gutta på jobben forstår at dette ikke er noen voksenrosablogg, men det gikk ad undas gitt. Jeg tror min indre Maria Montazami kosa seg veldig foran kamera, mer er det vel ikke å si om den saken.
Hvis noen av dere lesere kommer til å se på dette, vit da at det finnes ting som irriterer meg mer enn at folk på bussen drar inn snørra. Og at det er annet enn vin som gjør meg lykkelig. Og for all del: den superhemmelige bokideen er MIN, bare så det er sagt!
Noe har jeg i alle fall fått bekreftet i det siste: Jeg kler best å være en halvanonym blogger bak en pc det jeg kan tenke meg om før jeg åpner munnen. En fru Perez i intervjusituasjon er som en løs kanon på dekk – og antagelig til stor glede for mennesker som liker å se på pute-tv. 

God mandag! 🙂

6 kommentarer om “Fru Pute-TV

  1. Uff, da. Uggen følelse altså. Synd gutta på jobben ikke leser bloggen din, for da hadde de skjønt at du har mye å fare med!

    Har ikke din lokal-tv, dessverre!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s