Fru Søndagspussel

 Jeg elsker å våkne til blafrende hvite gardiner og sol inn soveromsvinduet. Da skynder jeg meg opp og ut, tar ut alle puter og pledd, blir kald på tærne og drikker kaffe mens jeg myser mot sola.
Det skulle jo bli en rolig kveld her i Askelien i går, men vi var så godt i gang med syklinga at vi like så godt tok med oss et par flasker vin og tråkka bort til naboen. Denne naboen bor 2,5 kilometer fra oss, men jeg lever etter regelen jeg er vokst opp med: Så lenge man bor i samme bygd, ER man naboer.
 Jeg elsker å ha naboer som bare åpner døra for skravlesjuke fruer. Jeg var ikke fult så full av elsk da vi sykla hjem i natt, fyttikatta så kaldt det var! Neglesprett og iskalde ører, jeg er usikker på om jeg har fått i meg varmen igjen enda. 

Noe som var helt fantastisk på vår sykkeltur langs Slemmestadveien i går, var FULLMÅNEN! Den titta ned på oss fra vi dro hjemmefra til vi kom hjem, og da tok jeg med meg kamera og gikk en tur med Pelle. Merkelig nok syntes jeg alle bildene jeg tok var HEELT fabelaktige da vi så på dem i natt, men da jeg titta på dem i dag var dette det eneste som ikke var fullstendig uklart. *Host*
Det som ER klart er at jeg har rota bort hele denne fine solskinnsdagen på å være inne og tørke støv, støvsuge og vaske. Og jeg som skrøt på Facebook at jeg ikke skulle gjøre noe i dag, bare samle fregner og kose meg. Nå har sola forsvunnet, det er iskaldt ute og jeg har fyrt opp i peisen.
Jeg har jo helt fnatt for morgendagen, og når man bor i et evig oppussingsprosjekt som Askelien er, da kreves det sin kvinne når kameralinsa skal snike seg inn døra. 
Vi kommer nok i mål med oppussingen en vakker dag, det er bare så mye annet som også er morsomt å bruke tiden og pengene sine på. Jeg trøster meg med at jeg i det minste aldri kommer til å ha fritidsproblemer så lenge vi bor i et hus som ikke er helt strøkent. Jeg ser jeg burde stylet kåken litt mer før jeg la ut bilde fra stua, men whattheheck – det er sånn det ER her, det er ikke noe perfekt glansbilde – men det er utrolig sjarmerende og trivelig. Om ikke alt er helt på stell, så er det i det minste RENT. 
Nyt dagen! Her skal hjemmelaget pizza mumses og trash-tv sees på. 
Helt perfekt søndag. 

2 kommentarer om “Fru Søndagspussel

  1. Lykke til i morgen! Det er bedre å vise frem et hjem man bor i enn et hjem som ser ut som et utstillingshus!
    Og fortsatt god søndagskveld 🙂
    Klem!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s