Fru Solskinnslørdag

Etter å ha sett vinterbilder fra så og si hele Norge i dag, var det utrolig deilig at sola skinte her i Asker! Konemor og jeg benyttet anledningen til å sykle opp til sentrum for å tusle litt rundt på Bondens Marked og ta en kaffe, se på folk og bare nyte dagen. Asker sentrum er så TRIVELIG! Jeg blir glad hver gang jeg er der – det er akkurat passe stort, litt sånn at man kan kjenne igjen folk, hilse litt og føle at man er hjemme. Jeg er jo litt rar sånn, men det får så være. 
Jeg liker å være litt rar jeg. 
 Kan noen forresten forklare meg hvorfor det ikke er gang- og sykkelvei opp hele Langenga fra Slemmestadveien? Det er jo kjempeskummelt å gå langs veien der bilene kommer i (minst) 60 kilometer i timen. Vi gikk på «baksiden» av autovernet og der går skråningen rett ned i skogen. Jaggu godt vi hadde hjelm!
Apropos hjelm;  i førtiårsgaver fikk vi sykkelhjelmer. Jeg har (selvsagt) sagt at jeg aaaaldri skal ha på meg en sånn stygg utrustning, men jammen har ikke fornuften tatt over – også her. Kona mente at det så ut som om jeg likte å ha den på, så mirakler skjer jo tydeligvis? Jeg synes fortsatt ikke det er noe pent syn, men må innrømme det at jeg ser rarere på de som IKKE bruker hjelm enn de som gjør det. Og så er jo ikke særlig kult å bli hjerneskadet i en krasj fordi man er forfengelig. Såpass har til og med jeg forstått etter hvert. 
Vi belønnet oss selv med en deilig sjømatmiddag og vin og ettermiddagssola skinte inn i spisestua og gjorde maten himmelsk. Det er rart hvor mye bedre alt blir med litt sol og varme? I love it!
Jeg tror forøvrig det blir et par glass vin ekstra i dag, jeg prøver nemlig å glemme det faktum at Budstikka kommer hit på mandag morgen for å FILME meg i forbindelse med kåringen av Asker og Bærums beste blogger. I rest my case. Jeg får helt lampefeber bare av å tenke på det. (Og det er kanskje litt motstridende at jeg skriver om det, men jeg synes jo at det er moro selv om det er helt forferdelig skummelt! Jeg lever dog etter den regelen at jeg skal gjøre ting som skremmer vettet av meg, så da får jeg leve som jeg prediker.)  Stikker en frem nesa si får en tåle såpass. Enig?
Håper alle har en nydelig lørdagskveld der ute!
Smask! 
PS! Det øverste bildet er med i Petunias HIMMELSKE blogg – kanskje du også vil være med? Vis frem bildet ditt HER!

13 kommentarer om “Fru Solskinnslørdag

 1. Fru Perez vet å sette pris på livets små og store gleder.
  Dette strøk av landet kjenner jeg jo ganske godt, ettersom vi har har sommerhus på grensen mellom Røyken og Hurum (Oslofjordsiden).
  Her har jeg i sin tid reist forbi med dampbåt, buss, sykkel og bil og småbåt.

  Noen ganger passer det å reise via Vollen og Slemmestad, andre ganger via Heggedal. Etter humøret og lyset og om vi skal innom Rortunet med sitt lille sjarmerende vinutsalg, som forøvrig er et trivelig butikk-senter, noe forskjellig fra de aller fleste…

  Ha en trivelig helg.

  Min andre blog finner du her:
  http://toraa.blogspot.com/

  Liker

 2. Koselig med slike sykkelturer, skjønt det skulle jo vært sykkelsti hele veien, godt dere kom helskinnet frem! Gratulerer med ny hjelm, jeg likte heller ikke disse stygge klumpene på hodet da jeg først begynte å sykle 🙂
  Og gratulerer med kåringen av beste blogg! Så spennende!

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s