Fru Lykkens ost

Ok. Jeg innrømmer det. Jeg er en smugfotograf.
Her om dagen gikk jeg ned Karl Johan på vei til jobb, og da la jeg merke til en særdeles velkledd mann som gikk foran meg. Ikke nok med at jeg la merke til veskene hans (som jeg absolutt ikke tror var jukse-Louis fra Thailand) men han hadde også en flott dress. Jeg LIKER velkledde menn i dress, og det er absolutt helt greit selv om jeg er lesbisk og gift med konemor. Flotte mennesker er fint å se på uansett hvilket kjønn det er. 
Når jeg ser noe jeg liker, ja da tar jeg et lite bilde, enten det er i smug eller ei. Da jeg kom nærmere kjente jeg også en nydelig herreduft som lå som et slør etter herremannen, og jeg slet nesten med å ikke stoppe ham og si «unnskyld, men hvilken parfyme bruker du?» I og med at jeg var litt gruffete av meg denne morgenen, tok jeg ikke sjansen på å skjemme meg ut, men jeg fikk i alle fall tatt et lite spionbilde av ham. Med eller uten godlukt. 
Apropos godlukt. Da jeg kom hjem fra jobb i dag, fikk jeg noen nydelige roser av min egen søte kone, og den lille, indre, gode, sitrende gleden det er å få blomster helt uten å fortjene det, ER noe helt spesielt. Hvis jeg legger til at jeg fikk en forrett med salma, ponzusaus og sjøgress etterfulgt av en deilig lammeribbe med spinat, hvitløk og hvite bønner- begge retter servert med en perfekt vin tilpasset, da er det vel bare å bøye seg i støvet? 
De nære ting. De kjærlige ting. De små ting. De gode ting. De fine ting.  
Jeg er rett og slett en lykkens ost. 
God fredagskveld ønskes der ute!

6 kommentarer om “Fru Lykkens ost

 1. Snille, gode Astrid! Tusen takk! <3 Og gratulerer SÅ mye med å være på Kapitals liste over Norges mektigste media- og kommunikasjonsdamer! Det er jo helt fantastisk, og DEG så veldig unt!

  Jeg feirer med deg, skål over fjorden! 🙂

  Stoor klem!

  Liker

 2. snill konemor har du jo også..
  Det er sant det at selv om man liker et kjønn eller et annet kan man syns at det er fint med en velkledd mann – jeg også liker velkledde megg – selv om jeg kanskje ikke ville ha giftet meg med ham alikevel – jeg har i allefall dratt min egen mann ut av den klestilen han kjørte da jeg ble kjent med ham….
  MEN en annen ting – jeg som liker mannfolk – eller mitt mannfolk til å være gift med – tror du at det er like greit at JEG sier at jeg liker jenter med hjerteformet rompe – er ikke helt sikker på om det er like OK liksom
  verden er rar;-) Fin fredag til deg også – selv om jeg verken kommer til å få roser eller kjempe god hjemmelaget mat i morgen, gleder jeg meg til at mannen min skal komme hjem i morgen – noe veldig!!

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s