Fru Fredagsfjas

Fredag igjen gitt! Ukene bare flyr og jeg er allerede 40 år og 11 dager gammel. 
Det blir utrolig godt med en langhelg nå. Jeg har tatt meg fri mandag og skal rett og slett bare HA fri. Selvsagt står det nok en bursdagsfeiring på tapeten (Det var utrolig mange som hadde sex i juni-juli på 60 og 70 tallet? Var det noen spesielt gode sommere?) festligheter i nabolaget, litt hagearbeid og.. hvis jeg får ånden over meg og det er styggvær…. vaske skapene på kjøkkenet. 
Jeg vet, det er drit kjedelig både å lese om og å gjøre, men så lenge vi ikke har vaskehjelp må vi gjøre slikt selv. Og hva skal vel egentlig vi med vaskehjelp som har 59 kvadrat fordelt på et helt hus? For det første må vi jo rydde før hushjelpa kommer, og da er vi halvferdig allerede. Og så må vi vaske av de verste flekkene på bordene sånn at ikke vaskehjelpa tror at vi er noen griser, og så må vi vaske opp og tørke over kjøkkenet av samme grunn. Da er det igrunn bare gulvene igjen – og da kan vi like gjerne ta dem selv. 
Jeg tror jeg må ønske meg større hus slik at jeg kan få en vaskehjelp. Det må være en nydelig følelse å komme hjem til grønnsåpelukt og alt på stell hver eneste uke? 
Gjør du arbeidet selv eller har du outsourcet det? 
Apropos ooutsourcing…  Budstikka kårer Asker og Bærums beste blogg, og har du lyst til å foreslå MIN blogg, er du selvsagt mer enn hjertelig velkommen!
Jeg er ikke flauere enn at jeg har meldt meg på selv også, men for all del, det er vel ingen vits i å utlevere sjela si her på nettet hvis man ikke får noe kred igjen i en eller annen form? Er det ikke derfor vi skriver da? 
GOD helg ønskes, med eller uten nyvasket hus og rene kjøkkenskap. 
Og husk at det er bedre med ltt støv i krokene enn et rent helvete. Det har jeg hørt i alle fall. 
Smask! 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s