Fru Barn av Regnbuen

Kontoret «mitt» holder til i 4. etasje på Youngstorget og er en perfekt utkikkspost for alt som skjer «ute i verden». I dag møtte tusenvis av mennesker opp, med varme hjerter, vakre sangstemmer og røde roser – for å synge Barn av regnbuen sammen med Lillebjørn Nilsen. Jeg skulle egentlig gå ned å synge sammen med alle de andre etter at første vers var filmet, men jeg ble sittende stille i vinduskarmen mens tårene trillet ned på de som sto utenfor i regnet. Og hele sangen ble foreviget. (Her kan du se hele filmen. Jeg er ingen proff på dette, så tilgi meg kvaliteten!
For et samhold det er i lille, vakre Norge. Jeg blir helt stum av beundring og stolthet. Og når jeg tenker på at de som sto der ute i regnet og sang, faktisk møtte opp fordi de MENER noe med det, da blir jeg enda stoltere. Dette var ikke bare en saueflokk som fulgte alle andre. Dette var «the real thing». Dette var ekte engasjement og ekte følelser. 
Og egne meninger. 

En himmel full av stjerner, 
blått hav så langt du ser, 
en jord der blomster gror, 
kan du ønske mer?


♥ Klem 

(Dette var en nær himmelsk opplevelse som fortjener en plass hos Petunia slik at flere kan få se.)

24 kommentarer om “Fru Barn av Regnbuen

 1. Jeg er stolt mamma av 3 regnbuebarn og er glad for å sitte UNDER regnbuen sammen med deg, Lillebjørn Nilsen, AUF, rettsvesenet og i det hele tatt… så får de som velger i ikke sitte under den la det være. 🙂

  Liker

 2. Og jeg satt i et kurslokale på Kråkerøy i Fredrikstad (eller…det tilhører vel Hvaler kommune) og fikk ikke gjort en eneste ting, for hele meg var i Oslo… Tok meg rett tilbake til rosetoget jeg gikk i i Halden og alt vi fikk sett fra Oslo i juli. Snufs!

  Liker

 3. Jeg hadde litt dårlig samvittighet for at jeg ikke gikk ned, men det var helt utrolig å se alt ovenfra. Og så sang jeg jo, det var det som var meningen! 🙂

  Liker

 4. Utrolig flott. Heldig som fikk det med deg! Jeg fikk i alle fall sett nyhetene i kveld, ellers så har jeg ikke klart å henge helt med siden jeg har «brannvakt». Litt rart å vite at øyne over hele verden følger med oss, og føler med oss. Blir egentlig litt satt ut av alt dette, jeg. Gjør som strutsen, stikker hue ned i sanda. Ikke helt bokstavelig, men jeg føler behov for å trekke meg litt unna alt oppstyret.

  Ttakk for at du delte med oss som ikke kunne være tilstede! Klem I:)

  Liker

 5. Så flott att du fekk tatt bilder av dem blir ett minne for livet,Ja flott att alle står sammen,bare alle vi ikke glemmer når alt er over med rettsaken,vi som ikke mistet noen i dette,og att vi husker og ta vare på hver dag og hverandre.Ønsker deg en fin helg KLEM:=)

  Liker

 6. Jeg tror – eller HÅPER at vi har lært noe av dette. At følelsene og samholdet ikke blir glemt med en gang dørene lukkes og saken er ferdig. Jeg velger å tro at vi har forandret oss, om ikke annet bittelitt. 🙂

  KLEM!

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s