Fru Mix & Match


Jeg har aldri vært spesielt flink til å bruke neglelakk med farge. Jeg er mer en sånn «fransk manikyr»-dame. Lys rosa og duse farger. Men ett eller annet har skjedd (og nei, jeg skal ikke skylde på 40-åra, for det begynte før det) og jeg har nå plutselig fått sansen for FARGER. Tenke seg til. Jeg har omtrent bare rosa, svart og hvitt i garderobeskapet mitt, og har brukt neglelakk deretter også. For det skal jo MATCHE må vite! 
Da jeg plutselig begynte å bruke neglelakk med farge (de matcher selvsagt noe de også, noe annet er helt umulig når man heter fru Perez. Dagens blå matcer olabuksa. Og de blå stjernene i skjerfet mitt.) oppdaget jeg plutselig noe annet! Neglelakken kan matche ting rundt meg! 
Se her for eksempel: 
Blåfargen matcher bussholdeplassene i Asker helt perfekt! 

For ikke å snakke om at det er en perfekt match med snusboksen min!

Og sist men ikke minst – den matcher badegulvet. 
Har du sett på maken? Dette kommer til å bli min nye fritidssyssel! Dere kommer heretter til å få fargerike blogger der neglelakken min matcher det som er rundt meg, og ikke bare det jeg har på. Tenk dere bare grønt til sommeren? Ikke bare er det årets interiørfarge – det kommer til å bli en hit i neglelakkmatching også! Og rødt til juledukene, og gult til påskeeggene, og lilla til adventslysene, og rosa til…. nja, rosa matcher alt, jeg lever tross alt på en rosa sky. Men svart til nattlige sysler og grått til asken når jeg renser peisen og for ikke å glemme turkis til den dagen jeg ligger på stranda og knipser bilder mot Middelhavet!
Fantastisk. Jeg har altså ingen fritidsproblemer lenger!
Denne fargen? Den heter 610 Rebel blue og er fra L`Oreal. Koster 49 spenn og er derfor perfekt til å leke seg med. 
GOD fargerik onsdagskveld ønskes! 🙂

3 kommentarer om “Fru Mix & Match

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s