Godstemning

Tro det eller ei, men jeg startet dagen med å JOGGE. Jeg vet, det er ikke moro å lese andres skryt men jeg greide ikke la være. Lillesøster og jeg har i mange år hatt ordtaket til Nike som livsmotto: «Just do it!» Og når jeg da fikk et snev av joggelyst i det jeg sto opp i dag tidlig, ja da gjorde jeg det bare. 
Jeg skulle ønske jeg hadde lyst til å jogge HVER morgen, noen tips til hvordan en offisielt godkjent latmark skal greie det? Det er jo SÅ godt når man først har kommet seg ut, og så mye energi som kommer strømmende!
Det passer forresten bra med litt ekstra energi når 40 x 2 + 39 + 36 år skal feires i kveld. Snubleklubbens Skamløse Søstre samles til coctails og tapas og jeg regner med at det blir litt mer sprell enn på bildet over, der vi hadde vinsmaking og lærte oss å smatte og innta luft samtidig som vi hadde vin i munnen. Nå skal det sies at hele gjengen på en durabelig snurr til slutt, og undertegnede ble døpt Veltepetter på grunn av sin utmerkede evne til å velte rolig over på siden hver gang hun satte seg ned på huk for å skifte musikk…  Det blir vel ikke bedre i kveld tenker jeg, åtte jenter rundt samme bord bruker aldri bli kjedelig!
God lørdag ønskes! 

6 kommentarer om “Godstemning

 1. Etter en litt sløv uke med blogging, har jeg «tatt» meg sammen og besøkt mange av de flotte bloggerne som har lagt igjen en hilsen i løpet av uka. Det er mange blogger som er artige å følge, blant annet din. Men tida strekker ikke alltid til, sånn er det bare. Så derfor er jeg glad for at jeg gratulerte deg i forkant, for selve dagen din forsvant i «tåka».

  Du skriver underholdende, og nå har jeg funnet igjen tråden fra sist jeg var innom. Litt av en uke du har hatt! Hipp hurra for deg nok en gang. All oppmerksomhet er sikkert vel fortjent! Og jammen har du en flott «konemor» også! Blir nesten litt misunnleig! Ikke det at jeg ikke har en flott mann, men det er bare det at han har ikke vært hjemme på bursdagen min på mange år, heller ikke den neste heller (som ikke er så veldig langt unna). Men ingen grunn til å sutre … jeg kan ikke bedre ha det sammen med han 🙂 Det gjelder å gjøre det beste ut av det man har, ikke sant?

  Dette med returpunktene er ikke bare du som er opptatt av. Jeg var faktisk med i prosjektet da de skulle bygges her i Drammen, det er kanskje derfor jeg er litt mer opptatt av dem enn folk flest. Mitt nærmeste lider samme skjebne. Folk er rett og slett late som kipper alt skrotet sitt inn i den lille «bua». Mandag morgen kan du glemme å levere noe der. Du kommer rett og slett ikke frem til beholderne …. og kommunen rydder, og rydder, og rydder. Det er snakk om overvåkning og hyppigere vakthold, men det spørs hva datatilsynet vil si til det første … den som lever får se!

  Ja, ja, dette ble mye «prat» …. ha en toppers helg.

  Irene

  PS! Om du skulle velte er det vel ingen fare … sikkert noen der som kan rette deg opp igjen 🙂

  Liker

 2. Så bra å høre at det ikke bare er jeg som er engasjert i søppel og skrot! 🙂 Det har faktisk blitt veldig mye bedre her etter at det sto i avisen, så da hadde det jo en virkning! :=)

  PS! Jeg veltet ikke! 😉

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s