Fru Snikutsikt

Hver morgen prøver jeg å få plass på den siden av bussen som vender mot sjøen. Jeg elsker å sitte og glo utover fjorden, se sola stå opp, se regnet øse ned, se tåka lette, se bølgene toppe seg, se fuglene duppe og rett og slett bare hvile øynene på utsikten. 
Her om dagen fikk jeg ikke plassen «min» og måtte sitte på den andre siden. Hva gjør en praktisk anlagt fru Perez da? Jo, hun finner frem iPhone og den appen med kamera med bra zoom på, slår av lyden, later som ingen ting og knipser et bilde mot han som sitter over midtgangen mot vinduet. 
Jeg ble sittende å se på dette bildet etterpå. Ikke bare fordi jeg på den måten fikk se sjøen likevel, men fordi jeg synes det var et veldig FINT bilde! (Uten å skryte av meg selv, for det var faktisk bare flaks at det ble sånn.) Det får meg til å tenke gode tanker og det gir meg en slags ro i magen. 
Det er rett og slett behagelig å se på. 
Hvem trenger å følge sine daglige rutiner slavisk, når det går an å gjøre det på denne måten? 
Smart altså. 
Ha en GOD dag der ute! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s