Fru Påskesykkeltur

I motsetning til dagens våte sludd, var gårsdagens strålende sol verd en sykkeltur ut på Konglungen. Det er ikke langt – jeg vil tippe det tar ti minutter i et normalt tempo,  men med to fruer på tur som skal se på alt som kryper og  går og undertegnede som i tillegg skal ta bilder av alt fra søppelboder til blåveis, da tar det fort to timer tur/retur.

Ved Spirabukta ligger jordene til Løkenes Gård. For en fantastisk mulighet for utfoldelse barn og unge har på den gården! Hadde jeg vært 12 år i dag hadde jeg bodd i stallen og jumpet rundt på en hest hele tiden.  

Konemor samler fregner i solveggen ved ett av strandhusene på Konglungen. Lukt av sjø og lyd av bølgeskvulp, det er balsam for sjelen det. Hadde jeg kunne våkne og sovne til dette hver kveld hadde jeg antagelig vært verdens lykkeligste menneske. Ikke at jeg ikke allerede er ganske så lykkelig, men det siste lille som hadde dratt det over toppen, må være å bo helt nede ved sjøen. I uvær, storm og strålende sol. 
En vakker dag. 
Ha en god siste feriedag før havrelefsa kommer snikende igjen. Jeg prøver å ikke tenke på alle mailene jeg ikke har lest, på ting som skal gjøres fremover og på at jeg må stå opp klokka 0630 i morgen. 
Takk for nå, påske! Velkommen igjen neste år! 
(Bildene er også med i Petunias Himmelske torsdagsblogg.)

11 kommentarer om “Fru Påskesykkeltur

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s