Fru Selvselvtillitsboosting

Solo, sol og solbriller i solveggen! Kom mars du skjønne milde, her er det husrom! (Dette er forresten et typisk situasjonsbilde her i huset. Konemor i SNAKKER i telefonen og jeg LEKER med min.)

En ekte Bombus satt på vinduskarmen (som skal byttes ut ser jeg, det er ingen tvil om det etter dette bildet) og kosa seg i sola. Sommeren nærmer seg absolutt! 
————————–
Denne uka har gått så fort at jeg føler jeg nesten ikke har rukket å puste og i dag sovnet jeg i stolen med middagen på fanget.To bra frokostseminarer på jobb, i tillegg de vanlige arbeidsoppgavene – det er jammen meg godt at jeg liker effektivitet! Nå har jeg endelig fått «sneket» meg inn i webredaksjonen også, og gleder meg til å være med å skrive litt om hva som skjer på Youngstorget i tillegg til å lære meg publisering og de tekniske finurlighetene rundt det. Ikke all verdens tunge utfordring kanskje, men den dagen jeg slutter å ønske og lære meg nye ting, kan jeg bare legge opp. Det er ikke alltid det trenger være så store greiene heller, det er bare det å få utfordre hjernen og følelsene innimellom. Og selv om jeg til tider føler meg som tvillingsøstra til Maria Montazami og flyr forvirra rundt med lipgloss og blondt hår, er jeg utrolig glad for at det stadig vekk viser seg at jeg er smartere enn jeg tror. 
Det er vel en jentegreie det der – å undervurdere seg selv. Jeg er i alle fall flink til det, og tror flere ganger i uka at folk tror at jeg er stokk dum fordi jeg ikke alltid henger helt med på de tyngste delene av det jeg omgir meg med. Det er ingen god følelse å tro at andre tenker at man er dum og det er ikke særlig godt for selvtilliten heller (og det er ikke noe morsomt å skrive akkurat dette heller, men det er jo meg i et nøtteskall..) men den følelsen ER nå engang der – og på slutten av dagen tenker jeg som så at jeg rett og slett bare kan være begge deler. Det gjør ingen ting. Jeg kan være Maria OG jeg kan være hu med litt mer substans mellom ørene som er en jævel på det JEG er trygg på at jeg kan. (No offend Maria, jeg digger deg!)
Noe jeg VET jeg kan, er å arrangere selskaper og her i huset putrer bacalaogryta, huset er rent og pent og det er bare ommøblering (lite hus må vite) og bordpynting som står igjen før første pulje av bursdagsfeiring går av stabelen i morgen. 
Ha en GOD fredagskveld der ute – og ikke glem at akkurat DU er viktig, akkurat som du er!
Smask!  

5 kommentarer om “Fru Selvselvtillitsboosting

 1. Ha ha ha, kan ikke forestille meg deg som Maria med lebestiften og tofsarna. Helt enig ang. å lære seg nye ting. Nå er jeg litt hemmelighetsfull, men jeg skal på et helgekurs og forhåpentligvis lære meg noe helt nytt, noe jeg aldri har gjort før. Og jeg angrer litt, for det blir en tøff utfordring. Håper å kunne legge ut noe om det om en stund, men kan røpe så mye at jeg har klippa neglene i anledningen. Hi hi. Ha en super bursdagsfeiring.

  Liker

 2. Å, så fint skrevet, alt sammen! Viktige ord.
  Jeg begynner å tenke mye av det samme. F. ..eller, jeg har da tyngde og erfaring nok til dette. Sikkert du også! God helg!

  Liker

 3. Åh, som jeg kjenner igjen meg i ordene dine. Vad jeg ikke kan vet jeg veldig bra…for bra mange ganger. Lykke til med bursdagsfeiringa. Glöm ikke at DU KAN. Selv om jeg ikke kjenner dig og bare leser bloggen din så er bildet av deg at du er en kvikk og intelligent kvinne! Ta godt vare på deg og jeg önsker dere en fantastisk helg.
  Klem

  Liker

 4. Åhhh, så FINE dere er! Tusen takk for superkoselige tilbakemeldinger – og så GODT som det er at jeg ikke er alene – med DET heller! 🙂

  STOR smask til dere alle! ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s