Fru Hund i kurv

Vi måtte jo bare ut å sykle i det fine været i dag, og her i huset er det nesten umulig å dra på tur uten å ta med Pelle. Alle skal med! Etter at han fikk Syringomyelia er han ikke like sprek som før, og en liten løpetur er nok til at han blir sliten og hengende etter. Nå skal det sies at han er en seriøs alfahann som gjerne vil ligge i tet enten det er snakk om sykkel eller ski, og han ville vel helst kommet først i mål på hver eneste tur vi drar på, men sykdommen gjør at han fort blir sliten. Han stopper opp og «snakker» med oss, akkurat som han vil fortelle at NÅ er det nok. 
Da er det godt at konemor har fått sykkel med kurv! Den passet akkurat til ham, og han satt som en prest der fremme og blafret med ørene. Kurven er nok litt for liten for lange turer, men for en liten vift utover mot Konglungen er det helt perfekt. Ny flott gang- og sykkelvei har vi fått og jeg gleder meg til å råkjøre på to hjul utover på hete sommerkvelder, ta et bad og fiske litt, putre tilbake og nyte et glass terrassevin i kveldssola. 
Ahhhh, disse dagdrømmene. Måtte de vare til nettene blir lange og varme og virkeligheten tar over.
God torsdagskveld ønskes! 🙂
 

4 kommentarer om “Fru Hund i kurv

  1. Å så fin han var oppi der! Prøvde med LOttie jeg også men hun skulle ut ja,ble nok litt trangt for rompelumpen oppi der,men hun løper etter da;)Går det fint med Pelle? Lottie bruker kun Losec og løper tur uten halsbånd så går det fint:)God helg! Elin og Lottie.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s